Master Class

Tražite način da učinite nešto lepo za sebe i druge?  Želite da poklonite svojim prijateljima ili saradnicima nešto zaista posebno i originalno, ali vam je ponestalo ideja i vremena?
Mi vam predlažemo AAH! Master Class kao poklon koji se ne zaboravlja. 

Master Class sesije osmišljene su tako da se u sažetoj formi steknu ili dopune znanja iz sledećih hedonističkih oblasti:  Kokteli, Viski, Konjak i cigare, Vina, Šampanjac, Čokolada, Kuvanje, Golf, Ples i Čaj.


''MasterClass je internacionalni naziv za vrstu edukacije koju drže eksperti u svojoj oblasti. Kako se ovde radi o Hedonističkim veštinama, instruktori i stručni saradnici AAH! će polaznike upoznavati sa osnovama pojedinih Hedonističkih oblasti. 

Pitate se kako da poklonite AAH! Master Class? Kupovinom Hedonističkog poklon vaučera.

Kome je namenjen MasterClass?

Za one koji su vam bliski
Imate prijatelja koji bi želeo da nauči više o vinima i načinu njihovog pravilnog konzumiranja? Vaš sin bi želeo da nauči da priprema koktele, a prijateljica obožava ples, ali nikako ne može da se odluči da krene na časove? 

Eto prilike da im darujete nešto nesvakidašnje.  Pored toga što će steći znanja u oblastima koje ih zaista zanimaju, oni će se i zabaviti, a na kraju sve to dugo prepričavati  i primenjivati u svakodnevnom životu.

Za poslovne partnere
Jedna od tajni poslovnog uspeha jeste da budete inovativni i drugačiji od drugih.
Umesto da poslovnog partnera pozovete na ručak/večeru nalik na toliko drugih, povedite ga na Master Class.  Dok zajedno mućkate  koktele ili uživate u dobrom konjaku i cigarama, vaša komunikacija će postati opuštenija, a poslovna veza bogatija. 

Nemojte zaboraviti ni svoje poslovne saradnike. Hedonistički poklon vaučer za Master Class može da bude sjajan način da im se zahvalite na izuzetnom zalaganju ili da ih motivišete da unaprede svoj rad. 
Master Class je i sjajna prilika za team building, odnosno za jačanje timskog duha kroz zajedničko učenje i druženje  puno vedrine i smeha.  

O Master Class programu

Održava se u sedištu AAH! u Beogradu, tačnije u prijatnoj atmosferi firme Skills.Može se održati i na engleskom jeziku.
Ukoliko oformite grupu od 10 i više ljudi, MasterClass je moguće održati na mestu koje vi odaberete – u Beogradu ili van njega, na primer kao deo Vašeg team building-a, godišnje konferencije i slično.  Po završetku obuke svi polaznici dobijaju  AAH! sertifikat, kao i fotografije sa časa. 


Za više informacija  kontaktirajte nas  telefonom na broj 011/ 22 82 182
Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja