2CELLOS

Slavni virtouzi na violončelima Luka Šulić & Stjepan Hauer 2CELLOS, održaće koncertni spektakl u Kombank Areni, 25. marta 2017.    


Sve je počelo pre pet godina kada su na violončelima odsvirali hit Majkla Džeksona & Smooth Criminal, snimili spot, objavili ga na JuTjub kanalu i u manje od 3 meseca prikupili više od  5 miliona pregleda!
Iste godine potpisali su ugovor sa Soni Mastervorks i objavili album prvenac.  Izdali su tri studijska albuma, a njihov uspeh raste. 

Iza sebe imaju mnogobrojne rasprodate koncerte, punili su najprestižnije svetske dvorane, svirali sa svetskim muzičarima.  Pet godina iz snova je iza njih, ali njihova karijera i dalje kontinuirano raste.  

Više od 1000 koncerata! Više od 10 miliona posetilaca!  Više od 3 miliona pređenih kilometara! Više od 40 zemalja! Više od 1000 dana na turneji!  Nagrađeni su s mnogobrojnim nagradama.  

Trenutno rade na četvrtom studijskom albumu na kojem će ugostiti jedan od najpoznatijih simfonijskih orkestara na svetu, Londonski simfonijski orekstar a koji će biti posvećen filmskim temama.

Izvor: kombankarena.rs

Preporučujemo da pogledaš i:

Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja