7. Sajam vina - Beowine fair

Prezentacija vina, vinskih destilata i promocija vinskog turizma. 18.02.2016 - 21.02.2016

Jedna od najekspanzivnijih industrijskih grana u Srbiji – proizvodnja i distribucija vina, predstavlja se od 2010. godine na Beogradskom sajmu. Pored domaćih vinara na Sajmu učestvuju i regionalni i svetski poznati proizvođači vina, a BeoWine intenzivno promoviše i vinski turizam. Održavanje ove manifestacije istovremeno sa Sajmom turizma, najatraktivnijim i jednim od najposećenijih sajmova, jasno govori o značaju ovog događaja i u turističkoj privredi.


Na jednom mestu predstavljaju se najugledniji domaći i regionalni proizvođači vina, vinski podrumi, kuće vina i kompanije koje distribuiraju ovo „piće bogova“. U ponudi je i kompletna oprema za vinogradarstvo
 i vinarstvo.

Organizatori Sajma vina nastoje da neka dešavanja postanu zaštitni znak ove manifestacije. Svake godine održava se BeoWine Fair Challenge Cup, takmičenje na kojem se dodeljuju nagrade za najbolja vina Sajma. Brojna predavanja i master class-ovi održavaju se u salama za prezentacije, a na štandovima izlagača svakodnevno se organizuju brojne degustacije.


Uvek je pravo vreme za vino, jer ’’U vinu je istina’’. Vidimo se na Sajmu!

 

Organizator manifestacije: BEOGRADSKI SAJAM, Bulevar vojvode Mišića 14, Beograd

Cena pojedinačne ulaznice: 300 RSD

Hale: Hala 2

Radno vreme:

18. februar        10:00 - 18:00

19, 20. februar   10:00 - 19:00

21. februar         10:00 - 17:00 


Izvor: yellowpages.rs

Preporučujemo da pogledaš i:

Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja