AAH! Preporuka: Villa-Poropati, idealan smeštaj za Autentične Hedoniste!

Našem  Hedonističkom putovanju svakako je doprineo i sjajan dan proveden u Villi-Poropati koja svojom uslugom I izgledom ponosno može da se poredi sa poznatim svetskim villama. Čak i više od toga! Ova Villa ima i svoju tradiciju - jedna je od retkih čija je restauracija vršena pod nadzorom stručnjaka za zaštitu spomenika Republike Hrvatske. 


Villa Poropati je smeštena u Grožnjanu, drevnom gradiću u severozapadnoj Istri.  Villa Poropati je spolja zadržala izgled karakterističan za tradicionalne kamene kuće Istre, dok je unutra  svaka prostorija opremljena svime što boravak u savremeno doba zahteva: od najkvalitetnijeg nameštaja i uređaja, preko fantastične kuhinje pa sve do dizajnerski uređenih kupatila. Idealna je za boravke do 25 ljudi, seminare, odmore, treninge...Naravno, ispred kuće je I veliki bazen, a za ukoliko imate malu decu, I za njih postoji zabava…. 
Više detalja na www.villa-poropati.com


Ne bismo da ovaj tekst zvuči kao reklama, ali  mišnjenje naše cele ekipe je : prostorije, kao i sve usluge omogućene u Villi Poropati sigurno osiguravaju idealan boravak na hrvatskom primorju!  Međutim, voleli bismo da akcenat stavimo i na pozitivnoj energiji kojom odiše ova Villa! 


Zaista divno smo se proveli, što bi se reklo “kao u svojoj kući” i jedno veliko hvala gazdi, Rajku Macuri, koji nas je, uz osmeh, dočekao i ispratio kako dolikuje pravom domaćinu! 

P.s. Rajko, rakijica je bila odliiična!

Preporučujemo da pogledaš i:

Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja