"PURPLE" WHITESNAKE U BEOGRADU!

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo  da je jedan od najvećih rock bendova svih vremena Whitesnake uključio i Beograd u raspored svoje nove svetske turneje.

Na ovoj turneji Whitesnake će promovisati novi “The Purple Album” koji zvanično izlazi 19.05.2015. Kao što već verovatno znate, David Coverdale je odlučio da snimi album sa svojim omiljenim pesmama koje je otpevao u periodu  od 1973. do 1976. godine. Te numere prvobitno su uvrštene u Deep Purple albume ”Burn” , ”Stormbringer” i “Come Taste the Band” i predstavljaju vrhunac Coverdaleove saradnje sa legendarnim gitaristom Richieom Blackmoreom.

’’Ovaj album izdajem u znak ogromne zahvalnosti prema grupi Deep Purple’’ kategoričan je David. ’’Kao što sam nedavno rekao Richieju – vi momci ste me poveli na neverovatno muzičko putovanje koje još uvek traje i blagosloven sam što sam vas imao za učitelje! Jedva čekam da otpevam ove divne pesme uživo i uplovim s fanovima u Purple magiju!’’

S obzirom da se harizmatični frontmen prvi put predstavio beogradskoj publici baš u hali Pionir davne 1975.godine, rešili smo da obeležimo jubilej – 40 godina od Purple koncerta. Stoga će Coverdale i Whitesnake 22.novembra 2015 u Pioniru podsetiti publiku na čuvene Deep Purple hitove - ”Burn”,”Stormbringer”,”Soldier of Fortune”,”The Gypsy”, ‘’Sail Away’’ kombinujući ih sa svojim mega hitovima - ”Here I go Again”,”Fool For You Loving”,”Still Of The Night” i ”Is This Love”.

Ulaznice za ovaj spektakl se, kao i za sve koncerte svetske turneje, puštaju u prodaju 17.04.2015, a kod nas se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima.

Parter: 2.500,00 dinara

Tribine: 2.990,00 dinara

Fan Pit: 3.500,00 dinara (ograničen tiraž na 1000 ulaznica) 


Izvor: eventim.rs

Preporučujemo da pogledaš i:

Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja