Beauty trendovi za 2017 godinu

Ako Vas interesuje kakva će se šminka i frizure nositi tokom 2017 godine onda ste na pravom mestu.

Predstavljamo Vam mali vodič kroz najveće beauty trendove 2017 godine.


1.    Pune obrve
Pune, žbunaste obrve su nekada bile veliki hit, ali će sigurno dominirati tokom predstojeće 2017 godine. Obrve bi trebalo da izgledaju što prirodnije.

2.    Upadljive usne
Klasični crveni karmini nikada neće izaći iz mode, ali sledeće godine će se najviše tražiti takozvane berry i hot pink usne. Bilo da su mat ili sjajne zgrabite najsvetliju nijansu ovih karmina koju možete pronaći.

3.    Neuredna kosa
Modni stručnjaci smatraju da će neuredna i raščupana kosa biti vrući trend 2017 godine. To je kao da ste zaspali sa novom frizurom i ona sutradan izgleda razbarušeno. Sve što je potrebno jeste da je malo isprskate lakom i odmah ste u trendu.

4.    Upadljive senke za oči
Nosiće se sve vrste roze, ljubičaste i senke boje korala, ali i nešto hladnije nijanse plave i zelene boje. Cilj je postići pop izgled.Upadljive senke za oči

5.    „Mokra“ kosa
Naravno radi se o takozvanom efektu mokre i zalizane kose koja je bila hit ove 2016 godine, ali će se i dalje nositi tokom 2017 godine. Da biste postigli ovaj efekat potrebno je da na sveže opranu kosu ravnomerno nanesete penu za kosu i oblikujete je prstima, a sve u cilju dobijanja senzualnog izgleda. 

6.    Svež izgled lica
Sveže i čisto lice je u modi. Zato smanjite pilinge i šminku i osvežite kožu lica BB kremama da bi izgledala čistije i lepše.

7.    Ajlajneri u boji
Šminkeri Vam savetuju da se u 2017 godini odmorite od crnih ajlajnera i probate nešto novo. Za početak to mogu biti plavi, metalik, beli ili žuti ajlajneri.

Izvor: utrendu.rs

Preporučujemo da pogledaš i:

Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja