Besplatni treninzi u Novom Beogradu - Tri nova fitnes centra na otvorenom

Novobeograđani će uskoro moći besplatno da se rekreiraju na fitnes spravama postavljenim na otvorenom prostoru u tri različita dela opštine. 

Naime, ova opština finansirala je uređenje terena i postavljanje sprava na šetalištu pored keja, između blokova 70 i 44, i u blokovima 30 i 38. Iako radovi još nisu okončani, građani su već počeli da koriste teretanu na otvorenom na Savskom keju. Lokaciju je danas obišao Nenad Milenković, predsednik opštine.


 

– Sudeći po broju onih koji su danas pre podne vežbali na spravama, ideja o teretanama na otvorenom je pun pogodak. Posebno je ohrabrujuće da su među vežbačima bili stariji sugrađani i žene. Činjenica da je sad, u januaru, već sve puno govori da ćemo morati da napravimo još neki. Jako je važno da promovišemo zdrav način života i omogućimo što većem broju građana da se rekreativno bave sportom – rekao je Nenad Milenković.

Sprave mogu da koriste svi, bez obzira na godine, mladi koji žele da održe kondiciju, ali i stariji građani koji žele da umerenim vežbanjem sačuvaju zdravlje.

 

Tekst preuzet sa www.ekapija.com


Preporučujemo da pogledaš i:

Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja