Čokoladni horoskop

Čokolada i horoskop... koji znakovi najviše vole čokoladu!

Čokoladi malo ko može odoleti. Jedemo je kad smo tužni, veseli, kad učimo, kad se zabavljamo… Ona je jednostavno izvor ogromne energije.

Zanima li vas kako čokoladu doživljavaju pojedini horoskopski znakovi?

Bikovi su strastveni ljubitelji raznih poslastica, pa i čokolade. Bik kupuje dve kutije čokolade. Jednu za sebe, jednu za društvo - nikad se ne zna!

Dvostruka ličnost u blizancima traži da od svih užitaka probaju po dva komada, i tome se nema smisla odupirati. Pripadnici ovog znaka probaju malo od svake vrste čokolade koja im se ponudi.

Velika strast rakova je kikiriki, a opsesija im je čokolada. Često se bude noću i "uznemiravaju" frižider. Rakovi čokoladu vole više od svega, tako da im je slobodno možete poslati umesto poljupca.

Lavovi su poznati gurmani. Njihova idealna večera završava najfinijim poslasticama od čokolade, koje ne žele deliti ni sa kim.

Device čokoladu jedu viljuškom i nožem, pridržavaju se pravila da u ogromnim količinama ništa nije zdravo, pa ni "hrana bogova".

Ako vagama poklanjate čokoladu - ne budite štedljivi. Vage se ne mogu odlučiti da li da je jedu ili ne. Zbog svoje linije, naravno!

Škorpije ne mogu ni čokoladu pojesti, a da u to ne upletu strast i erotičnost.

Strelac se prvo priseti da je čokolada bogata i magnezijom koji pomaže u borbi protiv povišenog krvnog pritiska, a zatim kupi strogo onu stranu, najskuplju, u zanimljivoj ambalaži.

Jarac voli čokoladu i kada je bira, traži najsavršeniju. Osvojite ih savršenom toplom čokoladom.

Vodolija preskače čokoladu, jer mu je "draža" makrobiotička hrana. A i zdravija je! Korejski dizajner Sang Hun-li predstavio je novi koncept USB inspiriran čokoladom. Ovaj uređaj izrađen je u obliku kockica čokolade i savršen je poklon za ovaj znak.

Ribe uživaju u čokoladi s mnogo pirinča. Za pripadnike ovog znaka čokolada je i afrodizijak - zato joj pristupaju s mnogo pažnje i u odabranom društvu.

Preporučujemo da pogledaš i:

Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja