ČOKOLADNI TRETMANI U FALKENSTEINER HOTELU CLUB FUNIMATION BORIK

Hotel Falkensteiner Club Funimation Borik u Zadru, poznat kao stvoren za sve hedoniste, ponudio specijalne čokoladne tretmane za one koji uživaju u životu i - naravno - čokoladi! 
 Ono što će boravak u hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik učiniti nezaboravnim su tretmani koji su zaista nešto posebno:
 
Anti-aging i antistresni tretman lica na bazi čokolade

 • Degustacija aromatične čokolade
• Čišćenje lica i dekoltea penušavim mlečnim šejkom na bazi čokolade i vanile
• Nanošenje tonika
• Blagi piling na bazi soka od grožđa i meda lavande
• Aplikacija Tiramisu seruma radi povećanja apsorpcije
• Nanošenje maske od pene čokolade i narandže
• Završna drenažna masaža s preostalom količinom Tiramisu seruma
 
Energizirajući i stimuliativni tretman tela s čokoladom
 • Degustacija aromatične čokolade
• Čišćenje tela penušavim mlečnim šejkom na bazi čokolade i vanile
• Blagi piling na bazi soka od grožđa i meda lavande
• Nanošenje ulja ambrozije radi povećanja apsorpcije
• Aplikacija maske od crne čokolade s crnim biberom i karanfilićem
• Završna masaža čokoladnim uljem
 

O hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik 


Gosti ovog hotela mogu uživati u neobičnom i stilizovanom dizajnu, u mediteranskim bojama hotela i njegovih 258 novih soba i apartmana. Prostrana i moderna kupatila, klima uređaji i balkoni u gotovo svim sobama dodatno podižu nivo udobnosti. Postoje različite kategorije soba, od jednokrevetnih soba i mini apartmana prikladnih za porodice, pa sve do luksuznih Penthouse apartmana.Funimation tim za animaciju se brine za sportske aktivnosti, zabavu, akciju i razonodu i to tokom čitavog dana i uveče, za mlađe i starije. Uz različite programe aktivnosti nema meesta dosadi. Bez obzira da li hoćete da se zabavite uz jutarnju gimnastiku u bazenu, sportske igre, pronađete razonodu u predstavama na otvorenom, LIVE večerima na pozornici bazena, ili gledajući slavni zadarski zadarski zalazak sunca uz chill-out muziku - u ovom hotelu vam nikada ne može biti dosadno!
Podrazumeva se da se deci kao i odraslima pružaju idealni uslovi kako bi isprobala i naučila sve vrste vodenih sportova. Na raspolaganju vam je vodeni svet Acquapura Spa Borik sa zatvorenim i otvorenim bazenom s toboganom. Pored mogućnosti iznajmljivanja pedalina i kanua gosti mogu da učestvuju u širokom programu obuka, da jedre katamaranom ili surfuju. Ostale mogućnosti su: skijanje na vodi, banana i jedrenje (uz doplatu)
Hotelsko tenis igralište u određeno vreme gosti mogu koristiti besplatno (obavezne su teniske patike s mekanim đonom) za uživanje i opuštanje cele porodice.
 
O čokoladi...
Čokolada nije samo zadovoljstvo u kome uživaju svi bez obzira na uzrast. Poznato je da je ona
i zdrava i lekovita jer smanjuje stres, pomaže u sprečavanju kardiovaskularnih bolesti, jača 
imunitet, deluje antidepresivno,ali i kao afrodizijak. Čokolada je jedan od najboljih poznatih antioksidanasa i magnezijumom najbogatija namirnica. Pomaže u sprečavanju srčanih bolesti, povišenog krvnog pritiska i 
dijabetesa. Nekoliko kockica crne čokolade na dan ima isti učinak kao i aspirin u smanjivanju koagulacije krvi i opasnosti od začepljenja arterija s kojima kreću brojne srčane tegobe.
 
Čokolada se pravi od tropske biljke kakaovca ili Theobroma cacao, što u prevodu znači "hrana bogova". Zavisno od procesa proizvodnje, različite vrste čokolade sadrže različitu količinu flavonoida. Bela čokolada naprimer sadrži zanemarljivu količinu tog antioksidansa, dok je crna čokolada bogata tim vrlo korisnim sastojkom i ujedno najzdravija. Ona ima visok procenat
kakaovca, dok je mlečna čokolada koja se uglavnom najviše konzumira najmanje zdrava zbog visokog procenta masti i šećera. Crna čokolada je sa druge strane izuzetno bogata polifenolima, mateijama koje štite od bolesti srca i krvnih sudova.
 

 


Učinite nešto lepo, Hedonistički za sebe...Ova ponuda važi do kraja godine, ne propustite!

  

Preporučujemo da pogledaš i:

Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja