Dekoracija prostora za pamćenje

Gotovo svi mladenci maštaju o venčanju kao iz bajke, sa svim detaljima koji će ga činiti jedinstvenim i nesvakidašnjim, u tonu njihovih omiljenih boja, sa cvećem ili kristalima, šljokicama ili balonima... Velike su mogućnosti koje se pružaju i dozvoljavaju da kreativnost mladenaca bude u prvom planu. Kako se običaji i tradicija razlikuju od grada do grada, od porodice do porodice, vremenom se i dekoracija prilagođavala upravo tim promenama, pa je spektar mogućnosti raznolik.

Restorani za svadbe postaju drugačiji, maštovitiji i sijaju posebnim sjajem. Počev od stolova i stolica, preko zidova i ulaza, svaki kutak prostora dobija svoju autentičnu notu. Ovde cveće igra najveću ulogu od davnina, i njegova svežina i rascvetalost simbolizuje upravo tu svežinu ulaska u brak i započinjanja zajedničkog života. Ikebane su te koje krase stolove i mladenaca i svatova i koje ulepšavaju sam doživljaj i daju joj posebnu živost koja je neophodna na svakom ovakvom veselju. Uglavnom su cvetovi usklađeni sa ostalim dekorativnim segmentima, balonima, vazama, salvetama, šljokicama, ali i  sa mladinim bidermajerom i mladoženjinim cvetom na reveru. 

Danas postoji veliki broj agencija koji se bave poslovima dekorisanja prostora i koji budućim mladencima nude različite mogućnosti. Na mladencima je samo da iskažu svoju zamisao, odaberu boju i uživaju u urađenom. Tom prilikom se koriste različiti materijali, a danas je naročito popularno uređenje prostora korišćenjem čipke. Takođe se u poslednje vreme prave ’’tematske svadbe’’ koje su celokupno zamišljene i dekorisane u skladu sa nekom od specifičnosti mladenaca, bilo da je reč o poslu, hobiju ili omiljenom mestu, pa tako neretko se restorani ’’oblače’’ u mornarske pruge, prolećne šare, zamak efekte ili svetla diskoteke.

Restoran Oxygen pruža velike mogućnosti kada je dekorisanje prostora u pitanju, svaki metar prostora se može prilagoditi temi venčanja i željama mladenaca kako bi svoj dan proslavili u okruženju koji im prija i o kakvom su sanjali.

Neki od primera najlepših dekoracija na svadbama su:

 

 


Izvor: Oxygen.rs

Preporučujemo da pogledaš i:

Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja