Extra Special Old Highland Whisky

1867. godine Aleksandar, sin Džona Vokera, osnivača Voker dinastije proizvođača viskija, nazvao je svoj “Old Highland Whisky“ imenom JOHNNIE WALKER BLACK LABEL.

1906. godine njegovi sinovi lansirali su na tržište viski po receptu originalnog blenda njihovog oca. Ovaj viski bio je upakovan u četvrtastu flašu sa zakošenom etiketom, što su danas znakovi raspoznavanja JOHNNIE WALKER porodice. Kada je prvi put lansiran, ovaj 12 godina stari blend nazvan je Extra Special Old Highland Whisky, ali ono što su potrošači zapamtili bila je njegova upadljiva crna etiketa. Tako su 1909. godine proizvodi preimenovani i rodio se BLACK LABEL.


U slavu 100 godina od tog značajnog trenutka JOHNNIE WALKER lansirao je ekskluzivnu BLACK LABEL bocu i pakovanje u ograničenom tiražu, naslanjajući se na položaj brenda kao najprodavanijeg deluks skoč viskija na svetu. Ova ručno izrađena, vitka, crna boca ukrašena je natpisom od pravog zlata i sigurno će privući veliku pažnju svih kolekcionara. Sama boca kao i jedinstveno pakovanje otvoreno sa dve strane naglašavaju neke od najznačajnijih trenutaka u istoriji BLACK LABELA. Vrlo upečatljivo luksuzno pakovanje na odgovarajući način odražava duh i kvalitet ovog najprodavanijeg deluxe viskija na svetu.

Preporučujemo da pogledaš i:

Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja