Hedonistička masaža

Ako ste na osnovu naslova pomislili da se radi o još jednoj novoj tehnici masaža, prevarili ste se. Ovog puta Vam predstavljamo svojevrsni užitak na koji sasvim sigurno niste navikli u frizerskom salonu. Radi se o hedonističkoj masaži glave – temena i kose.

Prvi korak se sastoji iz razgovora sa frizerom, koji na osnovu informacija dobijenih od Vas i pregleda stanja Vašeg temena I kose, preporučuje kombinaciju preparata iz vrhunske kolekcije za negu kose System Professional (SP). Ono što je svojstveno SP kolekciji jesu jedinstvena naučna otkrića, inteligentni sistem, obimna upotreba plemenitih substance i nepogrešiv osećaj za lepotu i senzualnost.Zatim sledi čarobno iskustvo masaže glave i nega kose. Uobičajeno je da pravo olakšanje u toku masaže osetite, kada maser „svuče“ negativnu energiju nakupljenu u ekstremitetima. To isto se dešava i ovde, s tim što je u pitanju glava pa je osećaj skoro neprepričljiv. Osim što sa glave skinete nagomilani stres, Vaša kosa dobija neverovatan sjaj, volumen i lepršavost, što utiče da se i Vi osećate poletno.

Ukoliko budete imali sreće i Vi ćete moći da uživate u ovom čarobnom iskustvu, a uz to ćete dobiti i odgovarajuće preparate za dalju upotrebu.

Kraj godine i početak sledeće je vreme kada nam je neophodan odmor i neki novi zamajac, pa je možda baš ovo jedan od načina da pomognemo sebi da započnemo novu Godinu. Uživajte!

Preporučujemo da pogledaš i:

Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja