HIT KOMEDIJA "PEDESET NIJANSI CRNE"

U PRODAJI KARTE ZA HIT KOMEDIJU PEDESET NIJANSI CRNE

“KAD JEDNOM PROBATE CRNO, SIVO VAM POSTANE BLEDO”

 

Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da su zbog velikog interesovanja puštene u prodaju karte za premijeru urnebesne komedije PEDESET NIJANSI CRNE (FIFTY SHADES OF BLACK), koja će se održati 4. februara u 20h u bioskopima Cineplexx u okviru Men’s night događaja.

Ne propustite da među prvima pogledate ovu otkačenu komediju, uz koju su obilje smeha i dobar bioskopski provod zagarantovani.

Karte možete kupiti na blagajnama bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Mne Delta City (Podgorica).

U ovoj razuzdanoj i otkačenoj komediji, milioner koji je zaluđenik za kontrolom, Kristijan Blek (Marlon Vejans) upoznaje stidljivu studentkinju Hanu Stil s čarima romanse , nakon što ga ona intervjuiše za školske novine. Njihova urnebesno nastrana veza će se razvijati uprkos Kristijanovim spektakularnim nedostacima kao ljubavnika i preteranim ludorijama njegove rasističke usvojiteljke majke Kler (Džejn Simur), njegovog izuzetno obdarenog brata Ilaja (Afion Kroket) i Hanine hiper-seksualne cimerke Katiše (Dženi Zigrino).

Ako ste se primili na Kristijana Greja, čekajte tek da vidite Kristijana Bleka! Od Marlona Vejansa i komičarskog tima koji stoji iza franšiza “Ukleta kuća”, “Mrak film” i “Bele ribe”, stiže parodija kakvu do sad niste videli. Spremite se za erotsku komediju “PEDESET NIJANSI CRNE” koja će vas odvesti kroz lavirint žestokih i prevremenih susreta u igraonici g. Bleka.

Režija: Michael Tiddes

Uloge: Jane Seymour, Marlon Wayans, Kali Hawk

Žanr: parodija, komedija

Scenario: Rick Alvarez, Marlon Wayans

Preporučujemo da pogledaš i:

Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja