Hladno Pivo, 26. februar u 20h

Jedan od najpopularnijih bendova u regionu Hladno Pivo će u petak, 26. februara 2016. godine u Hali sportova na Novom Beogradu, održati veliki koncert u okviru regionalne turneje „ Dani zatvorenih vrata “, a povodom istoimenog albuma.

 

Posle četiri godine Mile, Zoki, Suba, Deda i Šoki ponovo otvaraju vrata Hale sportova, gde će svojim fanovima prirediti koncert za pamćenje. Poznati po energičnim nastupima i hitovima  “Mojoj majici”, “Ezoterija” , Pitala si me, Nije sve tako sivo, Samo za taj osjecaj, Pjevajte nešto ljubavno”, zagrepčani će predstaviti i pesme sa novog albuma koje su već zauzele značajno mesto u srcima njihovih fanova.

 


Već 28 godina nastupaju na najvećim rok dogadjajima i scenama u regionu, a svaki od osam objavljenih albuma zauzima posebno mesto medju poštovaocima rok-pank zvuka. U prilog tome govori i činjenica da su dva puta bili nominovani za MTV nagradu EMA Best Adriatic Act.

Uspomene sa prethodna tri rasprodata koncerta koja su održana u beogradskoj Hali sportova, za bend su nezaboravne, a veruju da i hiljade fanova željno iščekuju novu svirku.

 

 Svirka u Hali spotova bit nam prilika da dokažemo da Hladno pivo najbolje konzumirati uživo i društvu istomišljenika, kojih u Beogradu nikad nije falilo. Prošetat ćemo se od Džinovkog pa do Zatvorenih vrata, to će trajati preko dva sata, pa svima poručujemo da nauče tekstove i plesne korake. U Beogradu imamo fanatičnu publiku, Hala sportova je odličan prostor, ni prevelik ni premalen, dolazimo usvirani i u pojačanom sastavu zato jedva čekamo taj 26. Februara - poručuje Kekin.

 

Ulaznice za ovaj koncertni spektakl naći će se u prodaji od ponedeljka 7. decembra na svim biletarnicama Eventima i to po sledećim cenama:

prvih 1000 ulaznica će se prodavati do 20. decembra po ceni od 900 dinara, drugih 1000 ulaznica će se prodavati do 1. februara 2016. godine po ceni od 1.150 dinara, a preostale ulaznice po ceni od 1.350 dinara.


Izvor: eventim.rs

Preporučujemo da pogledaš i:

Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja