Horoskop za decembar 2016.

Ovan


Živciraće vas što je sve tako obično, nedostajaće vam pravog izazova, kako privatno, tako i poslovno. Zato bi neki mogli povući ishitrene poteze iz čiste dosade i bahatosti. Budite pametni i obuzdajte se. Mudar čovek znaće prepoznati kad je vreme za akciju, a kad nije. Pokušajte napraviti malu avanturu svog života.

Bik

Vaši principi neće vas odvesti daleko jer će napetosti biti van vaše kontrole. Pazite kako se izražavate. Imaćete i snage i mogućnosti da se razvijate, ali uz mudar pristup. U ljubavi ćete pokazati zavidnu erotsku maštu. Bićete zanimljiv ljubavnik. Poseban oprez potreban je u prometu i na putovanjima. Dobro se pripremite za iste.


Blizanci

Tokom ovog meseca ipak će doći do poboljšanja ličnih odnosa. Neće to još biti bajka, ali biće vam lakše. Otvoriće se nove ljubavne prilike u kojima će i dalje trebati dosta takta i diplomatije, ali ipak će ići bolje nego dosad. Poslove ćete razgranati što šire, a neki će se povezati sa ljudima iz inostranstva. Dobro je.

Rak

Pred vama je mesec pun izazova, a naročito u poslu. Neki će čak biti u iskušenju da prekinu jednu saradnju. Zahtevi i ptitisci će biti povećani, a vaša energija mala. Zato se što bolje organizujte. Kroz ove napetosti mogli biste i napredovati, ali stres je neizbežan. Redovno se opuštajte. Ljubavni život će biti osrednji.

Lav

Možete očekivati lep razvoj ljubavnih događaja jer vas planete zaista podržavaju u tome. Ako ste još sami, svakako izlazite češće među ljude, a ako već jeste u vezi, jednostavno uživajte udvoje. Na poslovnom planu imaćete samopouzdanje, a primetićete i da vas kolege sve više cene. Nastavljate lepo raditi započeto.

Devica

Kontakti i komunikacije na svim poljima biće pojačani, ali i izazovni. Ne reagujte na provokacije. Biće pomešano svega, i dobrog i lošeg, a na vama je da pametno odgovarate na ono na što treba. Ostalo zanemarite. Trošićete na nešto lepo. Budite oprezniji u saobraćaju gde su moguće peripetije.

Vaga

Postavili ste neke stvari (na njihovo mesto) u privatnom životu i sad uživate u njihovim plodovima. Mali izazovi biće povezani sa mogućnostima onih slatkih izbora. Popustite ili sačekajte kad treba. U poslu se sve više povezujete s ljudima, a neki traže vaš savet. Mladi će biti veoma vredni u učenju. Imaće rezultate.

Škorpija

Zadržite pozitivan stav bez obzira na izazove i stresove. Pritisci su nešto što vas samo dodatno motiviše, pa neka tako bude i ovaj put. Radićete bez pauza i hrabro se suočavati s onim što vam na vašem putu dolazi. U ljubavi će biti dobro. Bićete romantično raspoloženi u komunikaciji sa osobama suprotnog pola.

Strelac

Povezanost s dragim ljudima, ali i sa širom okolinom biće velika, te za vas podsticajna. Retko ćete ovaj mesec biti sami. Verovatno ćete voljenu osobu odvoditi u svoje društvo, ili ćete zajedno biti među ljudima. Bićete zadovoljni, ispunjeni, srećni i otvoreni. Disaćete punim plućima, kako u poslu, tako i privatno.

Jarac

Ljubavni život vrteteće se oko kuće, ali biće i distance. Neće vam se dati angažovati oko ljubavi. Radije ćete tulumariti bez obaveza. Oni koji su mladi mogli bi prolaziti jednu isprekidanu vezu, tako da čas jesu, čas nisu skupa. U poslu će vam sve biti ravno, osim ako ne radite sa mladima. Tu će biti povećanih zahteva.

Vodolija

Ništa nije slučajno, pa ni to da sad traje malo manje atraktivna ljubavna faza. Kao da ste to znali, jer vas neće iznenaditi. Oni u vezama mudro će mirovati i biti manje ambiciozni, a samci će se više posvetiti poslu. Neki će obnoviti ili pokrenuti saradnju s mladima koja će im doneti veliku radost. Biće to pravo osveženje.

Ribe

Lep razvoj ljubavnih događaja osnažiće vas i podstaći da na život napokon gledate malo vedrije. Biće prilika za druženja, ljubav, zabavu, srećne trenutke, pa i zaljubljivanja. Na poslu će biti “loma”. Stresovi, novosti vezane uz napetosti, promene koje nisu bile sasvim očekivane. Biće i dobrog i lošeg, a vi se upravljajte najbolje kako znate.

Preporučujemo da pogledaš i:

Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja