Horoskop za januar 2017.

Ovan

Tokom ovog meseca vi ćete napokon ući u konstruktivniju fazu ljubavnih odnosa. Ipak, biće još određenih provokacija na koje ne treba reagovati, ali sveukupno gledajući, otići ćete korak napred. Glavnina poslovnih mogućnosti dešavaće se u senci. Radi se o pripremama koje će se odvijati na tih način. Neka vas to ne zbuni.

Bik

Ovaj mesec često ćete biti zbunjeni kad se o ljubavi radi. S jedne strane, idealizovaćete partnera ili ćete maštati o istom, a s druge strane, dolazićete u situacije da vas druga strana kritikuje. Nećete znati kako se postaviti. Budite mirni i ne svađajte se. Prihvatite kritiku kao prolaznu. Slično postupite i na poslu. Trebaće takta. Opuštajte se.


Blizanci

Mala iskušenja u privatnom životu biće povezana sa temom indiskrecije. Nemojte upasti u trač ili biti žrtva istog. Nađite u sebi hrabrosti za iskrenost i sve će biti kako treba. Poslovi će vam se razvijati relativno dobro, a najradije ćete delovati iz senke. Možete se osloniti na mlade saradnike koji će podići moral na radnom mestu.


Rak

Vrlo je verovatno da ćete ovaj mesec postati čarobna meta za mnoge osobe suprotnog pola. Ako ste još sami i čeznete za svojom ljubavi, svakako izađite među ljude. Sve je moguće. I u poslu ćete koristiti ovaj šarm. Izenenđenja slede na finansijskom polju. Biće i plusa i minusa, ali na neobičan način.


Lav

Poboljšanje u ličnim odnosima daće vam krila. Mnogi će konačno odahnuti i prepoznati stari sjaj u očima voljene osobe. Činiće im se da je ono loše otišlo u nepovrat i da je daleko iz njih. Biće u pravu. I na poslu će vam biti sve bolje i bolje. Jedino je važno da pazite da ne pregorite jer vaš angažman u svemu biće velik. Odmarajte.


Devica

Oni u čvrstim vezama uspevaće diplomatijom održavati uglavnom stabilan odnos. Svi ostali biće u iskušenjima i izazovima da naglos uprskaju stvar. Budite uzdržani i sve će biti lakše. Nešto slično dešavaće se i na poslu. Jednu saradnju mogli biste prekinuti, ali možda na sopstvenu štetu. Treba ostati sabran. Opuštajte se.


Vaga

Ovaj mesec biće malo manje ljubavnih atrakcija, ali zato ćete uživati u sasvim običnim stvarima. Oni koji su još sami mogli bi ljubav naći na mestima na koje odlaze svaki dan. Sve je moguće. Na poslu ćete dobiti priliku da pokaže koliko ste kreativni, a neki će se potruditi ulepšati svoju radnu sredinu.

Škorpija

Ovaj mesec pokušajte slediti voljenu osobu, jer će ona imati daleko više zanosa i volje za ljubav nego vi. Prepustite joj se bez rezerve, bez pitanja i bez sumnji. Čak i ako se ne ispune vaša očekivanja, ispuniće se ona druge strane. Najviše brige imaćete oko finansija. Biće gubitaka, ali i dobitaka. Sve u vezi toga ići ne na neočekivan način.


Strelac

Bez obzira na male peripetije ovo će biti sjajan mesec. Velike su mogućnost kvalitetnog povezivanja sa ljudima, kako u privantom, tako i u poslovnom životu. Stoga dajte sve od sebe, te aktivirajte svoju poznatu sposobnost komunikacije. Budite ono što jeste i razmašitese kad god ste u društvu. Uspećete.


Jarac

Verovatno ćete se malo ohladiti i distancirati od partnera. Ne pokušavajte ništa na silu, jer je ovo vreme kad se svaki krivi potez obije o glavu. Čuvajte se skandala ili sramote. Budite ne zemlji i strpljenjem negujte dobre odnose. Moguć je i prekid jednog prijateljstva, ali brzo ćete naći novo društvo. Ispitivaće se vaši radni rezultati.


Vodolija

Ono što ste postigli, postigli ste. Sad je vreme za mirovanje i održavanje solidnog status quo-a. Ne pokušavajte pokrenuti velike ljubavne akcije, jer neće ispuniti vaša očekivanja. U poslu će neke doći na svoje jer će dočekati priznanja. Vodite računa šta govorite jer bi vas mogli krivo razumeti.


Ribe

Mesec je dobar za lične odnose. Bićete opušteni i uživati bez ikakvih pritisaka. Voljena osoba podržavaće vas. Oni koji su još sami ljubav bi mogli naći preko svojih prijatelja. Zaposleni u poslovima čiji je karakter istraživački dolaziće do neočekivanih otkrića. To će pokrenuti lančane reakcije, a biće i stresa.

Preporučujemo da pogledaš i:

Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja