Horoskop za maj 2017.

Ovan


Spontano lutanje, zabavljanje i uživancija s društvom biće obeležja ovog meseca. Bićete voljeni na pomalo neobičan način, a verovatno je i obratno. U poslu ćete kombinovati ozbiljnost i neozbiljnost što će katkada zbunjivati vaše kolege. Pazite da vam se ne potkradu greške u poslovanju. Držite se pravila.


Bik


Možete očekivati zahtevan mesec u svakom pogledu. Neke planete postaviće se tako da stalno treba biti budan. Biće prilika, ali i stresova. Usredite se i ne idite glavom kroz zid. Ono što sad ne možete, možda ćete moći kasnije. Dobri su vam prijatelji, a u ljubavi su moguća prava iznenađenja.


Blizanci


Nekima će se činiti da dižu tegove u privatnom životu. Nije baš tako, ali ključ ljubavi ovaj je mesec u rukama druge strane. Zato joj ponekad popustite. Kompromisi će biti potrebni i u poslu. Novi ugovori biće prema željama i meri drugih, a na vama je da se prilagođavate najbolje kako znate. Možete vi to.Rak


Pred vama je mesec u kom će se verovatno stvoriti jedna veća poslovna prilika koja će od vas zahtevati pojačan angažman. U mnogima će se probuditi ambicije, ali će im nedostajati energije. Potrebno je savršeno se organizovati, a vi to znate. Privatni život vrteće vam se oko vaših dragih prijatelja.


Lav


Tokom ovog meseca vi ćete napokon ući u konstruktivniju fazu ljubavnih odnosa. Ipak, biće još određenih provokacija na koje ne treba reagovati, ali sveukupno gledajući, otići ćete korak napred. Glavnina poslovnih mogućnosti događaće se u senci. Radi se o pripremama koje će se odvijati na tih način. Neka vas to ne zbuni.


Devica


Ovaj mesec često ćete biti zbunjeni kad se o ljubavi radi. S jedne strane, idealizovaćete partnera ili ćete maštati o istom, a s druge strane, dolazićete u situacije da vas druga strana kritikuje. Nećete znati kako se postaviti. Budite mirni i ne svađajte se. Prihvatite kritiku kao prolaznu. Slično postupite i na poslu. Opuštajte se.


Vaga


Mala iskušenja u privatnom životu biće povezana s temom indiskrecije. Nemojte upasti u trač ili biti žrtva istog. Nađite u sebi hrabrosti za iskrenost i sve će biti kako treba. Poslovi će vam se razvijati relativno dobro, a najradije ćete delovati iz senke. Možete se osloniti na mlade saradnike koji će podići moral na radnom mestu.


Škorpija


Vrlo je verovatno da ćete ovaj mesec postati čarobna meta za mnoge osobe suprotnog spola. Ako ste još sami i čeznete za svojom ljubavi, svakako izađite među ljude. Sve je moguće. I u poslu ćete koristiti ovaj šarm. Iznenađenja slede na finansijskom polju. Biće i plusa i minusa, ali na neobičan način.


Strelac


Poboljšanje u odnosima daće vam krila. Mnogi će konačno odahnuti i prepoznati stari sjaj u očima voljene osobe. Činiće im se da je ono loše otišlo u nepovrat i da je daleko iza njih. Biće u pravu. I na poslu će vam biti sve bolje i bolje. Jedino je važno da pazite da ne pregorite jer vaš angažman u svemu biće veliki. Odmarajte.


Jarac


Oni u čvrstim vezama uspijevaće diplomatijom održavati uglavnom stabilan odnos. Svi ostali biće u iskušenjima i izazovima da uprskaju stvar. Budite suzdržani i sve će biti lakše. Nešto slično događaće se i na poslu. Jednu saradnju mogli biste prekinuti, ali možda na vlastitu štetu. Treba ostati sabran. Opuštajte se.


Vodolija


Ovaj mesec biće malo manje ljubavnih atrakcija, ali zato ćete uživati u sasvim običnim stvarima. Oni koji su još sami mogli bi ljubav naći na mestima na koje odlaze svaki dan. Sve je moguće. Na poslu ćete dobiti priliku pokazati koliko ste kreativni, a neki će se potruditi ulepšati svoju radnu sredinu.


Ribe


Ovaj mesec pokušajte slediti voljenu osobu, jer će ona imati daleko više zanosa i volje nego vi. Prepustite joj se bez rezerve, bez pitanja i bez sumnje. Čak iako se ne ispune vaša očekivanja, ispuniće se ona druge strane. Najviše brige imaćete oko finansija. Biće gubitaka, ali i dobitaka. Sve u vezi toga ići će na neočekivan način.

Izvor: astro-tarot.rs

Preporučujemo da pogledaš i:

Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja