Horoskop za septembar 2017.

Ovan


Pokrenut će se nova preduzimanja, a vaš angažman će biti veći nego pre. Zavisno od vrste posla, neki će raditi od jutra do sutra, dok će drugi ipak uspevati glumiti da rade za dvoje. Istovremeno će u vašoj vezi zavladati blaga distanca jer vas ljubavne planete baš i ne podržavaju. Izdržite. Uz malo humora biće dobro.


Bik


Ceo mesec bićete vrlo aktivni. Povremeno ćete osećati veliku snagu, a već idući trenutak iscrpljenost jer ćete retko odmarati. Baš te male pauze bile bi potrebne kako bi ostali punih baterija i delovali efikasno. Radićete bez predaha, novca ćete imati. Lični odnosi bit će bolji u prvom delu meseca, no iu nastavku neće biti loše.


Blizanci


Verovatno ćete se malo udaljiti jedno od drugog. Drugi deo meseca donosi poboljšanje, ali ne i bajku u ljubavi, no i to je nešto. Sva ostala područja života ići će vam od ruke, pa ako radite, gledat ćete da što bolje iskoristite prilike pred sobom. U tome ćete biti uspešni. Neki će čak menjati kolegu koji je na bolovanju i raditi više.


Rak


U prvom delu meseca obavljaćete niz priprema za poslovne aktivnosti koje će se razviti u drugom delu meseca. Biće tu niz zahteva, a kako ste vi dosledni, tražiće vas na sve strane. Bićete na usluzi svima iu svakao trenutku znaćete šta treba. Za ljubav je povoljnija druga polovina meseca.


Lav


Većinu ovog meseca djelovaćete na dva načina: diskretno i otvoreno. Vama je svojstvenije biti među ljudima i širiti informacije, ali ovaj put sve ćete povezati i sa svojom intuicijom i maštom. Pokazaćete se bogatijom osobom. U ljubavi će biti dobro ako ne odgovarate na povremene provokacije.


Devica


Potreba za istraživanjem i daljinama ojačaće tokom ovog meseca. Neki bi zbog toga mogli ubrzati stvari i učiniti i poneku glupost. Važno je prvo pogledati gde skačete, a tek onda skočiti. Lični odnosi bit će kvalitetni, a vaš partner biće vam najbolji oslonac i savetnik u vašim poduzimanjima.


Vaga


Na radnom mestu pojaviće se velika prilika da prosperira ili da radite nešto što je vama jako drago i prijatno. Moguć je i posao koji će vam podići ugled. Vi to sigurno nećete propustiti. Privatno, moraćete sarađivati sa partnerom čak i onda kad mislite drugačije. Shvatićete da je to privremeno.


Škorpija


Većinu meseca bićete puni energije i potrebe da preduzmete još više. Imaćete jasan stav i cilj, pa bi bilo šteta da ne odradite sve što možete. Malo je onih koji će se odmarati, a ako to i učine, na godišnjem će biti aktivni. Lični odnosi razvijaće se dobro sve do sredine meseca. Drugi deo meseca donosi malu distancu u ljubavi.


Strelac


Vaša zaigranost ponekad će zbunjivati osobe iz vaše okoline. Biće vas svuda, ali nigde se nećete zadržati da bi nešto zaživelo. Stabilnost će vam biti strani pojam, kako u ljubavi, tako iu poslu. Izgledaće kao da se s vama nešto događa. Fokusirajte se i odlučite šta zapravo želite. Ne preterujte sa lošim navikama.


Jarac


Većinu ovog meseca bićete snažno povezani sa drugim ljudima koje volite, a najviše slobodnog vremena provodićete s prijateljima. Ponekad nećete praviti razliku između voljene osobe i svog društva. U poslu ćete stajati dobro, neko bi mogao da vas i pohvaliti. Istraživat ćete i tehnike meditacije.


Vodolija


Gotovo ceo mesec balansirat ćete izmedju dva stila ponašanja i života: 1 je otvoren is nizom kretanja među ljudima, a drugi je povučen, okrenut porodici i intimnosti veze. O vašoj sposonost organizacije i šarmu zavisiće koliko ćete biti uspešni i kako će vam se kockice složiti. Sve je moguće ako je u pravo vreme.


Ribe


Nećete se moći rešiti novih poslovnih izazova čak i ako budete na godišnjem odmoru. Mnogi će čas odmarati, čas raditi, no to im neće biti teško. Najvažnije je da primenite pravilo efikasne organizacije, jer nećete imati previše snage. Uživanje u društvu biće takođe svakodnevno, pa je na vama da pametno planirate svaki dan.


Izvor: astro-tarot.rs


Preporučujemo da pogledaš i:

Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja