Igra u tami

Zahvaljujući Taramount filmu, prisustvovali smo na premijeri za novinare filma ''Igra u tami''. Premijera je 10. novembra u Sava Centru, posle čega će se naći na redovnom repertoaru bioskopa.

Glavne uloge tumače sjajni Vuk Kostić, koji je čini nam se nadmašio sam sebe u ovom ostvarenju, gde je inače i producent. Zatim Tamara Dragičević, Borka Tomović, Viktor Savić, Igor Damnjanović. Ništa manje zanimljivi i maestralni nisu  predstavnici iskusnije glumačke ekipe Nenad Nenadović i Vladica Milosavljević.


Film govori o vrlo aktuelnoj temi, trgovini ljudima. Naivna, kulturna i lepa devojka Aska pada u ruke porodici dilera i makroa, ne sanjajući šta je čeka. Priča je o ljudskoj duši pa je i sam reditelj na konferenciji za štampu rekao vrlo zanimljivu rečenicu : ''Sa mržnjam znamo šta ćemo, a sa ljubavlju često ne znamo šta da uradimo''.

Po rečima Nenada Nenadovića, film govori i o tome kako smo svi izvorno dobri ljudi ali nas okolnosti navedu na drugu stranu. Odnos mučitelja i žrtve i iskrivljena realnost, su takode obradjeni u filmu. 

Ekipa inače planira i film da promoviše po inostranim festivalima. Verujemo da će ova univerzalna tema svima dotaći osećanja, ma gde da se prikazivao.

Želimo da pohvalimo i muziku u filmu za koju je zadužen Ivan Kljajić a soundtrek možete već sutra kupiti u RTS prodavnicama.

Film traje 1:38h i toplo vam preporučujemo da ga pogledate. Do tada trailer možete pogledati na https://www.youtube.com/watch?v=d4R52qPwVWI

Preporučujemo da pogledaš i:

Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja