Kankun

Oaza prefinjenog stila u Kankunu

Ako ste mislili da ste do sada videli najbolje što Kankun može da vam ponudi, Nizuc Resort & Spa će vam pokazati da niste u pravu…

Ovo odmaralište nalazi se na sredini između onog užurbanog Kankuna punog turista, i njegove sušte suprotnosti. Nalazi se u privatnoj enklavi Punta Nizuc, na maloj udaljenosti od internacionalnog aerodroma, ali vam nudi znatno više privatnosti i odmora u odnosu na poznate atrakcije ove destinacije. Najbolji deo ovog odmarališta je svakako prirodni rezervat koji se prostire na 29 ari, gde se nekada nalazio letnjikovac predsednika Meksika.

U sklopu ovog spa centra, nalazi se 274 apartmana koji su podeljeni u tri dela i razmešteni u više građevina, te su stoga znatno intimniji. Vrhunac u najluksuznijoj kategoriji su 29 Garden Pool vile, a odmah za njima ide 44 Ocean apartmana, sa 201 Residence apartmanom. Izrezbareno drvo, koža, kamen i organski materijali su ono što ćete ovde videti u svakom prostoru. To se isto odnosi na ogromni spa centa Nizuc Spa by ESPA, koji vam nudi unikatne terapije inspirisane kulturom Maja, a tu se nalazi i fitness centar, spa kafe i salon lepote. Ovde su u ponudi brojni tretmani hidroterapije, detoksikacije i opuštanja, koji su u savršenom skladu sa tradicijom.

Prostor ovog odmarališta ispunjen je svežim vazduhom i prirodnim osvetljenjem. U drugim odmaralištima ćete primetiti da su svaki mogući prostor pretvorili u gostinjske sobe, ali ovde je slučaj sasvim suprotan – plafoni su visoki i stakleni zidovi su deo norme. Kako bi se postiglo savršenstvo ambijenta za opuštanje, iz ovog odmarališta vam se pruža pogled na bele peščane plaže i koralne grebene, kao i savršeno uređene bašte sa palmama koje idealno prate arhitekturu ovog mesta. Rezultat te kombinacije je elegantno i osvežavajuće mesto, gde ćete moći da se opustite na najgraciozniji način. Deo ovog odmarališta su dve privatne plaže, pet slikovitih bazena i šest restorana.

Takođe, ovde postoje tri predivna bara koja možete posetiti ako želite da uživate u kreativnim koktelima i poslasticama. Najveći i najbolji bar je svakako A-Kan, koji je okarakterisan modernom strukturom i pogledom na plažu. Besprekorni kokteli su ovde svakodnevna stvar i baš zbog toga, ovo mesto možemo nazvati najboljim barom na Karibima. Podjednako privlačna je i Havana loža, namenjena muškarcima koji žele da uživaju u ručno rađenim cigarama visokog kvaliteta i najboljem rumu.

(luxlife.rs)


Preporučujemo da pogledaš i:

Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja