Kavijar

Najveća limenka kavijara na svetu!


Sve do danas, čuveni Burj Al Arab hotel u Dubaiju bio je poznat po svom luksuznom i ekstravangantnom stilu.

Ali, od danas, Burj Al Arab Dubai će biti svetski poznat kao mesto koje moraju posetiti svi oni koji uživaju u luksuznim dozama kavijara. Kako je Doris Greif, stariji potpredsednik Measa Jumeirah Hotels & Resorts, roditeljske kompanije Burj Al Araba, ponosno objavila: „U BurjAl Arab hotelu, mi smo ponosni što našim gostima pružamo jedinstvena iskustva za pamćenje, tako da smo sa radošću prihvatili priliku da im ponudimo AmStur, najfiniji kavijar sveta, koji je eco-friendly i održiv, što je u skladu safilozofijom Jumeirah grupe“.

Ali, to nije sve. Burj Al Arab i AmStur Caviar su svoju saradnju premeni na novi nivo i oborili jedan rekord, te dospeli u Ginisovu knjigu rekorda. Od sada pa na dalje, u Burj Al Arabu ćete imati priliku da vidite najveću limenku kavijara na svetu!

Ova rekordna limenka kavijara sadrži 17 kg Empress kavijara, jedinog kavijara na svetu koji sadrži sto posto sertifikovani organski sadržaj. AmStur je kreirao svoju tradiciju ovom prilikom, nazvavši ovu limenku Mashenomak, po Velikoj Beloj Jesetri iz indijanske legende.

Preporučujemo da pogledaš i:

Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja