Kupaći kostimi za leto 2015

Ovog leta nosiće se baš sve: retro, prugasto, cvetno, tigrasto, a prava pomama vlada za resicama, koje su hit.

S prolećnim zracima Sunca u naše trgovine stigli su i brojni kupaći kostimi za predstojeću letnju sezonu. Iako do godišnjih odmora još ima vremena, mnogi smatraju da idealan kupaći kostim treba izabrati na vreme. 


Iako pri odabiru kupaćeg kostima prvenstveno treba paziti na to odgovara li njegov kroj obliku vašeg tela, nezaobilazno je i da treba obratiti pažnju na trendove. A ovoga će se leta nositi sve - retro, prugasto, cvetno, tigrasto, zebrasto, mnogi su poludeli i za kupaćim kostimom s resicama koji je predstavio H&M, ali još nije stigao u naše trgovine.

Verovatno najveći trend je retro, odnosno kupaći kostimi u stilu pin-up devojaka 50-ih godina. Takve su kostime nosile američke glumice, a kada govorimo o takvim kupaćim kostimima, većina nas se seti Merilin Monro u prekrasnom belom kupaćem kostimu. Oni koji žele pratiti trendove, odabraće takav kroj.
Visoke gaćice koje će prekriti i onaj višak koji se nakupio tokom zime i jednostavan gornji deo.

Kao i prošlih sezona, nastavlja se trend takozvanog banana kroja - gornjeg dela kostima bez naramenica. On ne mora nužno biti ravan.

Mnogi su brendovi izbacili kolekcije u kojima se poigravaju banana krojem tako da on može biti zavrnut, u više boja, uzoraka, s volanima ili resicama. U modi su boje - bilo boje u cvetnom ili šarenom uzorku ili jednostavno jednobojni. Kao i na modnim pistama, većina kupaćih kostima u izlozima mami u izrazito plavoj i žutoj boji koja odlično naglašava preplanulu put.

No, i oni koji ne vole eksperimentisati u trgovinama će naći nešto za sebe. Jednostavni, ali senzualni jednodijelni kostimi nalaze se u svakoj trgovini, a nezaobilazan je i klasičan crni kupaći kostim. Obišli smo nekoliko trgovina u kojima smo odabrali najnovije modele kupaćih kostima koji su nedavno stigli na police. U ponudi ima svih krojeva, svih boja i uzoraka.
(Economy.rs, 24. april 2013.)


Preporučujemo da pogledaš i:

Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja