Kupaći kostimi za leto 2016.

Staro pitanje – novi odgovori. Kakvi će se kupaći kostimi nositi ove sezone, dobro je poznato pitanje, i svake naredne devojke traže sveže ideje i odgovore.

Ukoliko niste upoznati sa novim trendovima po pitanju dizajna, boja i teksture kupaćih kostima, evo vaše prilike da se upoznate sa onim što nas tek očekuje. Pa sami odaberite da li kupujete novi, ili će i stari kupaći poslužiti…

Jednodelni kupaći ovog leta ući će u svoju renesansu. Biće ih u izobilju pa ukoliko ste do sada imali problem da pronađete ove modele u bojama koje volite, ovog proleća će to biti najmanji problem. Cvetni dezeni su u blagom autu, što ne znači da bi trebalo da ih odmah odbacite, na protiv, kombinujte ali diskretno!

Geometrijski oblici postaju glavna stvar, sitna i diskretno crno-bela ili siva geometrija koja samo malo vizuelno naglašava određeni deo tela. Inovacije idu i u pravcu povratka na modele poznate iz 60-ih i 70-ih, sa karnerima ili kaišićima koji se prepliću ili minimalistički idu preko jednog ramena. Za koji god model i dezen da se odlučite, prethodno pogledajte našu galeriju – možda takav kupaći već imate u nekom ormanu!


Izvor: citymagazine.rs

Preporučujemo da pogledaš i:

Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja