Lepota crne čokolade

Zbog čega je dobra crna čokolada?
 
Crne čokolade su kvalitetne jer sadrže mali procenat šećera, veliki kakaa, dosta minerala, lako je svarljiva i sadrži sastojke koji utiču na smanjenje stresa i vraćaju energiju organizmu. Ukus se postiže odabirom posebne vrste kakaoa. Najkvalitetnija ali i najskuplja je ona čokolada, koja sadrži 70% i više kakao mase. 

Sve što za srce može da učini crno vino, može i čokolada. Samo 25gr dnevno čokolade dovoljno je da bi krv normalno funkcionisala. Pozitivna posledica grickanja čokolade je povećan kapacitet memorije, a nervne ćelije bolje rade.

AAH! preporučuje Premier crne čokolade. 
Osnovni dodaci čokoladi koje proizvodimo kao draže proizvodi, su plodovi koštunjavog voća: pečeni lešnik i badem, kao i kandirano i sušeno voće pomorandža, brusnica, grožđe…

U ponudi Art Ival  „Galerjama čokolade“ možete pored gore navedenih čokolada i dražea, naći „Lomljene“ čokolade i to tri vrste: crne, mlečne i bele, izlivene u velike ploče od 1.5kg sa dodacima raznog koštunjavog i suvog voća, koje vam prodavačice mogu izlomiti na količinu po vašoj želji.


 

Preporučujemo da pogledaš i:

Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja