Lovefest 2016

Da li ste spremni za najveću rođendansku žurku festivala ljubavi?

Ovog leta od 4. do 6. avgusta vas vodimo na deseto izdanje Heineken Lovefesta u Vrnjačku Banju! Nastupima svetskih imena kao što su Sven Vath, Ben Klock, Martin Buttrich, Ellen Allien, Markus Fix, kao i regionalnih izvođača među kojima su Edo Maajka, Rambo Amadeus, Marčelo i mnogih drugih, Lovefest će još jednom opravdati titulu jednog od 10 najboljih evropskih festivala. Osim odličnog line up-a na četiri muzičke bine i ove godine vas čeka do sada neviđena scenografija koja će dodatno stvoriti utisak da ste na magičnom mestu daleko od stvarnosti. Posetite LINK i kupite ulaznicu za Lovefest, i saznajte zašto je ovaj festival preko noći postao evropska senzacija sa više od 70.000 posetilaca.Gde ćemo đuskati!

Fire Stage

Najvatrenija i najveća bina festivala i ove godine ugostiće velike svetske zvezde. Centralna muzička bina spaja ljubitelje tvrdog tehno zvuka i house muzike. Osim po poznatim internacionalnim zvezdama bina je poznata i po posebnoj scenografiji i estetici. Nesvakidašnji specijalni efekti su dodatni motor, koji vas osim dobre muzike pokreće i navodi da đuskate sve do jutra.


Smirnoff Energy Stage

Za sve one koji vole underground muziku, SMF Energy Stage je klub na otvorenom. Mesto za velike ljubitelje vinila, jedinstvenog zvuka i prave obožavatelje istančanih melodija. Uz čuvena internacionalna imena, SMF Energy Stage promoviše mlade i talentovane srpske di-džejeve koji sa sobom uvek nose novu energiju klabinga.


Live Stage

Bina koja spaja ljubitelje tvrđeg gitarskog zvuka, drum & bass-a i hip-hopa. Jack Live Stage je najmlađa bina festivala ljubavi, koja vam i ove godine donosi najpoznatije bendove iz regiona i zemlje. Mesto gde ništa drugo nije važno osim uživanja sa prijateljima uz čašu vašeg omiljenog pića i omiljeni bend.

H2O Stage

Ovog leta od 4. do 6. avgusta u Vrnjačkoj Banji, tokom dana Lovefest se seli na jedan od najvećih bazena u Srbiji na kome vas čekaju četvrta festivalska bina, specifična scenografija i mnogo iznenađenja. U okviru dnevnih žurki koje će trajati svakog dana od podneva do 18h nova bina Lovefesta ugostiće najpoznatije di-džejeve iz Srbije, kao i izvođače iz Evrope. Tako će deveto izdanje festivala ljubavi posetiocima pružiti 72 sata neprekidne zabave i novo iskustvo festivalskog provoda.


Kako doći na Lovefest!

Magično ostrvo ljubavi smešteno je u parku jedne od najpoznatijih Banja u Srbiji. Vrnjačka Banja nalazi se u centralnoj Srbiji 200km južno od Beograda. Do nas iz svakog grada u Srbiji možete doći automobilom, autobusom ili vozom. Preporučujemo vam da se po dolasku gradom krećete peške ili na biciklama – uštedećete gorivo, bićete u formi, a i sve je smešteno u neposrednoj blizini.


Kako pronaći smeštaj u Vrnjačkoj Banji

Festival ljubavi je kao i svake godine obezbedio smeštaj za svoje posetioce u hotelu “Zvezda” i u kampu ljubavi. Hotel “Zvezda” je pravi izbor za posetioce koji vole komfor. Cena noćenja po osobi je 2.125 dinara. “Zvezda” se nalazi na promenadi u centru Vrnjačke Banje i udaljena je samo 400m od lokacije festivala ljubavi. Za više informacija o smeštaju pozovite 069 620 660 ili nam pišite na office@spatravel.rs.

Za posetioce koji žele da im boravak u Vrnjačkoj Banji bude prava avantura, svoje mesto mogu da rezervišu u kampu ljubavi po ceni od 15 evra.

Obezbedite svoje mesto na vreme, budite deo najveće rođendanske žurke i osetite ljubav na pravi način.


Tokeni – jedina valuta plaćanja na ostrvu ljubavi

Kao i prethodne godine i ovog leta na Lovefestu hrana, piće, suveniri i razne usluge i aktivnosti moći će da se plate jedino Lovefest tokenom. Tokeni će od početka, pa do kraja zvaničnog dela programa tokom sva tri dana moći da se kupe u Token kućicama, koje će biti postavljene po čitavoj festivalskoj lokaciji. Svaki posetilac može da kupi najmanje jednu tablu tokena. Vrednost jedne table tokena je 500 RSD. Sistem naplate tokena je samo gotovim novcem, tokeni se ne mogu kupiti karticom. Tokeni nisu obeleženi, svaki token se može koristiti za kupovinu bilo kog pića, hrane, suvenira ili plaćanje dodatnih usluga. Jednom iskorišćen token nije moguće više upotrebljavati. Neiskorišćeni tokeni se ne mogu refundirati.


Izvor: lovefest.rs

Preporučujemo da pogledaš i:

Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja