Marmaris Turska

Retko, gotovo nikada, čujemo da se iz Turske neko vratio nezadovoljan. Bar ne da je krivica Turaka, eventualno se možemo žaliti na agencije preko kojih idemo...Dakle, šta je to što Tursku čini atraktivnom destinacijom? Iako imamo priliku da letujemo sada bez viza, ovo ostaje aktuelna destinacija...

 


Ako govorimo konkretno o Marmarisu, jasno nam je...Marmaris je zaista prelep. Ponešto za svakoga. Grad je dovoljno veliki da ne možete dag a obidjete za uobičajenih 10 dana koliko tamo provedete, ukoliko ste na letovanju.

 
Iako plaža nije najlepša koju ste videli, što se tiče samog mora, sve je vrlo čisto i ako ustanete ranije da uživate na plaži, videćete da svako jutro čiste i ravnaju plaže. Ipak bitno je da nema životinjica niti trave koje bi vas golicale ili bile neprijatne.


Hrana je svakako svetla tačka. Većina ljudi se ugoji na ovom letovanju :) A i ko bi odoleo svim djakonijama koje vam stoje na raspolaganju gde god se okrenete. Preporučujemo da se opustite i Hedonišete, a dijeta kad se vratite..verujte vredeće.

    


Uveče, zavisno od interesovanja i društva, Marmaris pruža različite vidove zabave. Mnoštvo prijatnih restorana, ribljih, internacionalnih, lokalnih..sednete, pijuckate, klopate i posmatrate prolaznike...

Ukoliko se ipak za nešto življe, tu je takozvani Bar Steer. Mnoštvo klubova, otvorenih, zatvorenih, sa glasnom ili akustičnom muzikom. 


Od izleta preporučujemo da ne propustite Kleopatrinu plažu

Takva boja mora i peska se retko vidja.Takodje, možete posetiti fabrike kože, Pamukale ili mesta gde možete videti prave, velike, morske kornjače. Tu su i  sportovi na vodi, i nezaobilazan šoping.

Nećete se pokajati...


 

Preporučujemo da pogledaš i:

Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja