Masaža za novo doba - Arcus fotelje!

Savremene masažne fotelje omogućavaju osećaj mentalne i fizičke ugodnosti, nove dimenzije I benefite masaže: pomažu da se rešite bolova, unapredite imuni sistem i krvnu sliku, umanjite probleme koji su povezani sa depresijom ili nervozom, nesanicom I stresom. Masiraju gnječenjem, lupkanjem, valjanjem i kombinovano. Prilagođavaju tip masaže, intenzitet i poziciju, zagrevaju delove tela. Masiraju od stopala do vrata, veoma verno oponašajući pokrete ljudskih ruku, a mnoge to čine uz opuštajuću muziku.
Arcus je prepoznatljiv internacionalni brend u domenu masažnih fotelja, masažera, wellness i relaksacionih programa, kao i programa za mršavljenje na trenažerima. Ekskluzivni je uvoznik i distributer japanske kuće Inada i vlasnik brenda luksuznog masažnog programa Arcus. Arcus omogućava da vam kompletan program vrhunskih proizvoda najrenomiranih svetskih proizvođača  masažnih fotelja i masažera bude dostupan u zemljama regiona, Srbiji, Crnoj Gori, Sloveniji, Makedoniji.
Pored najbolje masažne fotelje na svetu – japanske fotelje Inada Sogno, Arcus nudi izuzetan portfolio vrhunskih masažnih fotelja (uključujući i komercijalne fotelje) i raznovrsnu ponudu masažera i trenažera. Ime Arcus garantuje proizvode i usluge izuzetnog kvaliteta, stručnu podršku, montažu i redovnu kontrolu svih naših proizvoda.Kvalitetna masaža dostupna svima

Pedeset godina nakon prve masažne fotelje, danas je masaža prisutna u mnogim domovima, u biznisu, tržnim centrima, hotelima, sve češće na aerodromima, javnim mestima, benzinskim pumpama, šoping centrima, taxi prevozu, luksuznim autobusima, automobilima i drugim javnim
mestima... Komercijalne masažne fotelje najnovije generacije po veoma pristupačnim cenama
nude vrhunsku direktnu terapeutsko-relaksacionu uslugu, ali i finansijsku opravdanost za uključivanje masažne fotelje u ponudu.

Kraljica hotelskog turizma

Luksuzne masažne fotelje postaju standard u hotelima. Danas se gost rado odlučuje za apartman koji ima masažnu fotelju, gde uslugu masaže koristi u privatnosti, na način koji mu najviše odgovara. Relaksaciona oaza sa masažnom foteljom pak, na raspolaganju je svim gostima i posetiocima hotela u holu recepcije, kongresnom prostoru, wellness-u... Ovo je vrlo efektna usluga koja upotpunjuje hotelsku ponudu, naročito u segmentu sportskog i kongresnog turizma gde masaža predstavlja vid redovnog sportskog treninga ili nudi odličnu terapeutsku relaksaciju tokom dugih sati sedenja na kongresima. Iskustva hotelijera su zadovoljstvo gostiju novom, kvalitetnom uslugom, velika iskorišćenost masažnih fotelja i odličan finansijski rezultat.

Korporativni Wellness

Kompanije u svetu često koriste masažu da povećaju produktivnost zaposlenih, da ih oslobode stresa, uvećaju njihovo zadovoljstvo poslom koji obavljaju i pokažu kako brinu o benefitu zaposlenih (Reebok, Boeing, Google, itd). Nov korporativni stil lagano hvata koren i kod nas. Na izuzetno ekonomičan način, masažna fotelja će biti na raspolaganju zaposlenima 24 sata, svih dana u godini, kad god im je to potrebno.

Novi standardi u opremanju enterijera

Mnogi danas uobičajeni delovi svakodnevnice (klima uređaji, mobilni telefoni... plazma televizori), ne tako davno bili su retkost i luksuz. Na korak smo od dana kada će svaka stambena zgrada nezaobilazno imati relaksacionu oazu sa savremenom masažnom foteljom, dok će u novim stambenim kompleksima masažne fotelje, kao standardna oprema očekivati nove stanare. Za Arcus, budućnost je počela. Sada je na vas red!

FOTELJE ZA NAREDNI VEK

Savremeni čovek 87% dana provede sedeći, direktno šteteći svom zdravlju. Spajajući tradiciju i modernu tehnologiju, Japanci su, koristeći masažu, preterano i štetno sedenje preobratili u benefit, dokazujući da je moguće ostvariti sintezu zdravlja, ugodnosti, relaksacije i estetike. Priča počinje 1962. godine kada je japanska firma Inada izumela prvu savremenu masažnu fotelju. Od tada, kroz decenije invencija, Inada je postala globalni lider u proizvodnji masažnih fotelja. Najnovije avangardne dizajnerske kreacije odgovor su na čitav niz zahteva koji se postavljaju u enterijeru i eksterijeru, čak i za ovakvu vrstu proizvoda. Fotelja Inada Sogno Dream Wave iz 2009. promenila je standarde u ovoj oblasti. Težnja kompanije ka eksperimentisanju iznedrila je Sogno - fotelju za naredni vek i dizajnersko čedo poznatog japanskog dizajnera Toshiyuki Kita čiji su radovi deo stalne postavke Muzeja moderne umetnosti u Njujorku, Centra Žorž Pompidu u Parizu i Galerije moderne umetnosti u Minhenu. Kada utonete u Sogno, osetite sav veličanstveni luksuz ugođaja koji nudi. Odabirom jedne od pažljivo koncipiranih sesija bićete uljuljkani kao u zagrljaju, uživajuci u vrhunskoj masaži koja je rezultat znanja majstora japanskog inženjerstva i eksperata shiatsu masaže. „Sogno“ fotelja tehnologijom infracrvenih optičkih senzora detektuje 11 shiatsu tačaka duž kičme, i poredi taj profil sa 106 pohranjenih profila ljudske građe iz svoje baze podataka. Poput maseraterapeuta prilagođava tretman svakom pojedinačnom korisniku i njegovim potrebama. Masira „palčevima“, koristi jedinstvenu 3D tehniku masiranja valjcima (gore-dole, napred-nazad), primenjuje tehniku gnječenja oponašajući čvrste, kružne pokrete zglobova terapeuta; rasteže, ljulja, omogućava vazdušnu masažu listova, stopala i ruku. Prva na svetu ima program za adolescente.„Kocka“ ili „Doktorov izbor“

Ove godine Inada je lansirala masažnu fotelju Inada Cube koja se, ako se ne koristi, sklapa u kocku dimenzija 45x48x53cm i služi kao tabure, stočić, polica… Bez pretenzija da dominira, efikasna rešenja i sjajan dizajn ovu modernu masažnu fotelju integrišu u svaki ambijent, pretvarajući je za čas u upotrebni predmet koji dopunjuje dizajn samog enterijera. Poslednji Inadin laureate je masažna stolica 3AA ili Doktorov izbor - prava kiropraktičarska stolica, stvorena da kao rukavica odgovara ljudskom telu i njegovim potrebama. Pored vertikalnog istezanja, uvijanja gornjeg i donjeg dela tela, i potpuno nove funkcije masaže kompletnog ramenog pojasa, fascinira i potpuna ekskluziva –masažni rukavi ispunjeni gelom. Lagodno se obavijaju oko ruku, masirajući I relaksirajući vam nadlakticu i dlan. Savršen ugođaj za bolne i umorne šake.

Ceo asortiman i dodatne informacije možete pogledati na sajtu kompanije Arcus ili ih pozvati na broj telefona +381 63 608 368

Autor teksta: Aleksandra Šegec

Preporučujemo da pogledaš i:

Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja