Maslinovo ulje

 “Ekstra devičansko” maslinovo ulje sa zlatom.

Myst - vrhunski brend hrane nedavno je predstavio premium hladno ceđeno maslinovo ulje koje u sebi sadrži zlato! Ekstravagantno ulje u sebi sadrži 24 karatne zlatne listiće.

Flaša ulja je dizajnirana tako da je providna i ovalnog oblika sa klasičnim crnim poklopcem. Takođe, postoji i flaša čistog ulja koja će imati beli poklopac. Dve vrste ulja koje se zovu Myst Gold i Myst Pure pakuju se u ambalaži od 500ml u luksuznoj crnoj kutiji. Flaše će imati jedinstven logo brenda ugraviran u zlatno - srebrnu boju. Nije samo pakovanje ono što će privlačiti pažnju kupaca.

Ono što će posebno privući pažnju kulinara jeste vrhunski kvalitet ovog ulja, napravljenog od maslina sa Olimpa. Mešavina bilja, zlata i metode hladne ekstrakcije na niskim temperaturama čine ovo ulje veoma posebnim.

Brend garantuje da ulje s razlogom nosi oznaku “ekstra devičansko”, nudeći kupcima samo čisto maslinovo ulje bez hemikalija i pesticida još od prve faze berbe.

Izuzetno pakovanje, specijalno gajene masline sa dozom svežih citrusa i sjajem zlata, dovoljne su da odmah poželite da probate ovaj proizvod.

Preporučujemo da pogledaš i:

Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja