MASSIMO SAVIĆ, Sava Centar, 14. februar

Pevač izuzetnih glasovnih veština Masimo (Massimo) Savić vraća se pred beogradsku publiku za Dan zaljubljenih 14. februara 2016. godine koncertom kog najavljuje kao muzičku supernovu u Sava centru!Masimo je proteklog februara, sa tek objavljenim hit albumom 1 dan ljubavi (2015), rasprodao desetak dana unapred Sava centar, a pred novo druženje sa publikom u njemu omiljenoj beogradskoj dvorani kaže da je došlo vrijeme za velike promjene u aranžmanima.

Mislim da se publika u Beogradu dovoljno naslušala mojih tzv. običnih (u zvučnom smislu) koncerata. Želim beogradskoj publici pružiti jedan stvarno jedinstveni način prezentacije svih mojih hitova s akcentom na posljednji album. Sudar Ivana Popeskića kao aranžera, Alana Bjelinskog kao dirigenta, klasičnog orkestra i mog benda stvoriće tu supernovu, objašnjava Masimo.

Ulaznice za Masimov beogradski koncert u prodaji su već od utorka 24. novembra po cenama 1.500, 1.700, 2.000, 2.300 i 2.700 dinara preko mreže Eventim.

Dragi ljudi, dođite 14.2.2016. u Sava Centar. Trebamo si!, poziva Masimo. Za mene ljubav znači jako puno. Dan zaljubljenih je molba svijeta da se na jedan dan zaborave sve strahote današnjice i otvori put ljubavi. E i kao takav, Dan zaljubljenih je vrlo bitan.


Izvor: eventim.rs

Preporučujemo da pogledaš i:

Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja