Meklaren: virtuelni supersportista

Ekstremni Meklarenov "granturizmo" automobil naći će se u novoj video-igri za "Plejstejšn 4" - "Granturizmo sport", koja će se naći u prodaji 17. oktobra.

Automobil je, moglo bi se reći, odgovor na "Prodžekt uan" Mercedes-AMG-a, s obzirom da je i on napravljen na osnovu tehnologija iz Formule jedan. Razlika je u tome što njegov hibridni pogon čini 4,0-litarski V8, a ukupna snaga sistema iznosi 1.150 KS, uz maksimalni obrtni moment od 1.275 Nm u kojima će, za sad, samo virtuelno da uživaju korsnici igre…

Ovo je samo jedna od zanimljivih informcija koje čitaoci mogu da pronađu u novom, 169. broju magazina "Auto Bild".

Glavna tema je obeležavanje pola veka postojanja čuvene radionice AMG, danas važnog dela u poslovanju Mercedesa, koji je nedavno dostigao fantastičnu brojku od 100.000 prodatih automobila u godini.

Osim toga, čitaoci "Auto Bilda" moći će pronađu i prve utiske sa test vožnji "vrućih noviteta", kao što su "volvo xc40" i "kija stonik".

Članovi redakcije imali su prilike da se upoznaju izbliza i sa novom "insignijom GSi", sa kojom se vratila oznaka kojom su kupci šarmirani još u vreme "kadeta", a ekskluzivna je priča iz kabine "ajkona" -  "audija" budućnosti.

U redovnoj rubrici "Saveti" možete pročitati koliko je važno proveravati pritisak u gumama i kako da to uradite na najefikasniji način, ali i kako da sami sredite sedišta posle sezone odmora i putovanja...

Izvor: vesti.mojauto.rs

Preporučujemo da pogledaš i:

Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja