Mesečni horoskop za novembar 2015Ovan
Mnogo kretanja i brojni kontakti podtaknuće vas da se otvorite i proširite svoje horizonte. Mnogi će putovati na kraće destinacije, a neretko i zbog posla. Moguće je da vas posete i rođaci koje dugo niste vidjeli. U ličnim odnosima vladaće distanca, a oni koji su još sami imaće većinom površne kontakte.

Bik
Neki će prolaziti pravu muku zbog stalnih provokacija ili kritika druge strane, ali treba ostati miran. Bit će dosta prilika za zabave i druženja, no uz uslov da ostanete umereni, a naročito u ponašanju. Ne uzimajte stvari previše k srcu. U poslu ćete dobiti priliku pokazati koliko ste kreativni. Redovno se odmarajte jer će vam nedostajati energije.Blizanci
Na dobrim finansijskim temeljima vi ćete graditi svoje poslovne poteze. Istovremeno ćete proširiti krug saradnika ili ćete putovati zbog posla. Nećete se previše brinuti zbog rokova i pritiska, dapače, mnogi će u opuštenim uslovima sklapati poslove. Spojićete lepo i korisno. Ljubavni život bit će pomalo siromašan, ali zauzeti će biti dobro.

Rak
Mesec pred vama biće dobar za ljubav, pa ako ste još sami, potrudite se izaći među ljude. Nije isključeno da ljubav nađete preko posla. Ono što radite razvijaće se dobro uz uslov da se izborite za ono u što vjerujete. Ponekad biste se naime, mogli uspavati i tako propustiti dobru priliku. Takođe se bolje organizirajte. Budite budni.
Lav
Niz dobrih prilika za zaradu verovatno će vas podstaći da se angažujete oko posla. Neki će tako možda preskočiti ili odložiti planirani predah. Lični odnosi bit će dobri, a ako još tražite srodnu dušu, najlakše i najbrže ćete je naći putujući. Biti će i nekih finansijskih kalkulacija koje će vam zadati glavobolju, ali rešićete ih.

Devica
Ljubav biste ovaj mjesec mogli osetiti kroz diplomatiju i kompromise. Kod mnogih će glavnu reč voditi partner, a oni će se uglavnom trebati prilagođavati. Na poslu vas čekaju male protekcije zbog kojih ćete se radovati. Imaćete dovoljno snage. Neki će povremeno živeti na staroj slavi, ali njihov šarm će razoružati sve moguće kritičare.

Vaga
Vaš privatni život biće pod mešovitim uticajima. Biće dobrih prilika i skladnih odnosa, ali i provokacija, pa i rasprava. Na vama je da prepoznate što je što i da kormilarite najbolje kako znate. Neki će tek sad biti na zasluženom godišnjem, a oni koji rade polako će planirati nove promene i trenirati diplomatiju kroz saradnje.

Škorpija
Biće ovo mjesec u kom će biti svega pomalo. Nećete biti nezadovoljni. Na poslu će biti zanimljivo i šareno. Događaće se transformacije koje će vam osvežavati dan, ali i poneka rasprava koju ćete smatrati nepotrebnom. Vaš ljubavni život razvijaće se dobro i bez većih potresa. Jedino treba štedeti snagu jer će vam ponekad nedostajati.

Strelac 
Možda će vam katkad biti prenaporno na svim područjima, pa sledite svoj unutrašnji glas kad vam kaže da malo treba stati. Vi ne stojite loše, ali su izazovi i iskušenja veći. Lični odnosi uglavnom će biti solidni. Mnogo ćete razmišljati o tome kako vas drugi prihvataju. Ne zamarajte se previše. Opustite se.

Jarac
Mnogi će poželeti otputovati u društvu najdraže osobe. Neki će se angažovati oko svojih prijatelja, a neki će odlučiti iskoristiti dio godišnjeg odmora. Oni koji rade moraće se dodatno pozabaviti finansiranjem projekata ili će dosta energije ulagati u novi organizacijski plan. Bit će racionalni, ali i maštoviti.

Vodolija
Većina vašeg privatnog života ovaj mesec vrtet će se oko vašeg ideala ljubavi. Samci će tražiti ono što su zamislili, a vezani će uživati pomalo filozofirajući. Biće im svima dobro. Nešto slično događaće vam se i na poslu. Možda će vam nešto predlagati, a vi ćete imati svoju jasnu viziju kako nešto ostvariti. Sledite je.

Ribe
Potegnut ćete još malo više tokom prvog dela mjeseca kako bi obavili niz aktivnosti koje su pred vama. Nećete se štedeti, a to bi bilo potrebno. Pazite da ne pregorite. Verojatno ćete se morati angažirati i oko svog statusa. Osobni odnosi bit će dobri, bit će prilika za izlaske i zabave, no više u drugom delu mjeseca. Već vezani biti će dobro.

Izvor: mesečno horoskop

Preporučujemo da pogledaš i:

Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja