Mesečni horoskop za oktobar 2016.

Ovan

Oni koji još traže srodnu dušu neka dobro pogledaju na ljude koje sreću preko posla. Tu bi moglo doći do fatalne privlačnosti. Oni u vezama uživaće u svakodnevnici koju će oplemeniti na vešt i kreativan način. Mnogi će ovaj mesec shvatiti da ne rade slučajno svoj posao i da u njemu zapravo uživaju.

Bik

Oni u stabilnim vezama shvatiće da za ljubav ne treba publika i atrakcija, nego da život čine male stvari. To će biti dokaz zrelosti njihove veze. Na radnom mestu će uživati u ugodnijoj atmosferi, a posla će biti više nego inače. Možda neće biti senzacionalan, ali biće kvalitetan. Ne odgovarajte na provokacije niti na kritike. Zanemarite ih.

Blizanci

Bez obzira na vaše dobre namere i optimizam, nailazićete na nesuglasice u ličnim odnosima. Ne trudite se previše jer će proći samo od sebe. Uživajte na način realista i smanjite svoja očekivanja. Naći ćete prostor za zadovoljstvo. Za neke poslove izboriće ćete se svojim uverenjima, ali ćete morati biti diplomata.

Rak

Mnoge će mučiti čežnje i osećaj usamljenosti. Ljubavne planete neće vam još ići na ruku. Zato se naoružajte strpljenjem i tolerancijom. Ako već jeste u vezi, mirom održavajte status kvo. Na poslu ćete morati pristati na neke kompromise, ali oni su prolaznog karaktera. Zato ne pravite buku i čuvajte svoje živce.

Lav

Privlačiće vas tajnovitost privatnog života i bit će vam jako važno da neke svoje intimne stvari sačuvate samo za sebe ili za sebe i svoju najdražu osobu. Oni koji su još sami udvaraće se na diskretan način. Na poslu ćete raditi na vrlo uravnotežen način i ništa vam neće biti teško. Oni koji se bave sportom biće na dobitku.

Devica

Neki će uživati u platonskoj ljubavi, neki će maštati misleći da je to stvarnost, a neki će biti konkrentiji i tajno ljubiti. Strasti ni u jednoj od opcija neće nedostajati. U poslu ćete zauzeti stav da je bolje ne izlagati se, pa ćete delovati iz senke. Pokazaćete se kao vrlo zanimljiva i maštovita osoba.

Vaga

Biće zanimljivih ljubavnih događanja. Mnogi će shvatiti koliko vole i koliki su voljeni. Ako ste još sami, svakako se doterajte i izlazite, jer su šanse da se zaljubite ili još više da nekog zavedete zaista velike. U poslu ćete dobiti odlične reference i preporuke, a vaše će samopouzdanje porasti. Redovno se odmarajte.

Škorpija

Ovo je zanimljiv mesec u kojem će vam porasti samopouzdanje. Mnogi će vas želeti u svom društvu, pa ako ste još sami, jednostavno krenite. Na poslu će biti stresova, ali vi ćete imati malo više snage i nerava, pa ćete se usmeriti bolje. Oslonite se na svoj uticaj na ljude i svojom profesionalnošću pobedite prepreke.

Strelac

Uglavnom ćete nekog vama jako dragog uveravati kako se treba još bolje povezati ili negde otputovati zajedno. Biće to korak prema napred u vašem međusobnom odnosu. Ništa vas neće sprečiti da radite i onda kad drugi ne rade. Davćete sve od sebe kako bi se dokazali. Očekujte nalet samopouzdanja.

Jarac

Malim koracima vi ćete činiti velike stvari i uspevati graditi, te učvršćivati svoju vezu. Biće to zreo potez na koji se drugi trebaju navikavati. Pokazaćete se kao pouzdana osoba. Nešto slično dešavaće se i na poslu. Ljudi će vas zato rado pozivati na saradnju, a na vama je da se dokažete u najboljem svetlu.

Vodolija

Zasićenost svakodnevnicom pokušaćete razbiti putovanjima na koja ćete voditi i voljenu osobu. Biće to pun pogodak. Oni koji mogu neka pobegnu barem na izlet. Oni koji su još sami na taj bi način mogli sresti osobu iz svojih snova. U poslu se nećete slagati s autoritetima. Pokušajte naći neki privremeni kompromis.

Ribe

Odlična komunikacija između vas i osoba suprotnog pola daće vam krila u ljubavnom životu. Mnogi će laskati i tako osvajati. Već vezani će izmenjivati prelepe reči koje će dopirati duboko do srca. U poslu ćete se sve više kretati među ljudima koji će vas rado prihvatati za saradnika. Dobro je.

Preporučujemo da pogledaš i:

Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja