Mirisne jagode u čokoladi

Sveće simbolizuju svetlo, toplinu i gostoljubivost. One mogu ulepšati neformalno prijateljsko okupljane nekoliko prijatelja kao i velika formalna okupljanja. Sveće su prisutne i za vreme verskih praznika (Uskrs i Božić)I svojom treperavom svetlošću doprinosi i magičnosti trenutka, koja se ne ni sa čim ne može  zameniti.

Sveće i svećnjaci nam mogu poslužiti da neki dosadan ćošak učinimo toplim i zanimljivim. Uveče sveće nam svojim svetlom, a ponekad i  mirisom,  mogu kreirati željeno raspoloženje i atmosferu.

Godiva – kompanija poznata po svojim neprevaziđenim poslasticama je na tržište izbacila svojevrsne sveće povodom dana zaljubljenih.
Sveće sa mirisom jagode natopljene čokoladom su inspirisane Godivinim svežim jagodama umočenim u čokoladu; esencija savršeno sazrele, slatke jagode je umotana u bazu od mlečne krem čokolade, akcentovano delikatnim laticama ruže uklopljeno sa mekim zelenilom. Savršeno za dan zaljubljenih!Čokolatieri kompanije Godiva su otkrili novi način da počaste svoje klijente, senzualnom dekadencijom svojih čokolada – Kolekcija kućnih mirisa Godiva. Ove mirišljave sveće su prvi pohod u kategoriji kućnih mirisa u osamdesetogodišnjoj tradiciji kompanije Godiva i predstavljaju napuštanje tradicijen zasnovane na kulinarskim inovacijama.
 

Preporučujemo da pogledaš i:

Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja