Najskuplji čips

Najskupljim poslasticama i hrani, sada sepridružio i najskuplji čips, koji potiče iz švedske pivare St:Erik…


Kao idelna pratnja vrhunskim pićima, ovaj čips je sve,samo ne skroman. Dostupan je u kutijama od pet komada, sa cenom od 56 evra, alii uprkos toj ludoj ceni, veoma brzo se rasprodao.

Svaki od pet čipseva koji se nalaze u kutiji ima svojukus koji je pažljivo postignut uz pomoć odabranih specijalnih sastojaka. Tu se mogu naći čipsevi sa ukusom Matsutake pečuraka iz borove šume, morski Tartufaiz voda oko Farskih ostrva, Crown mirođije koja je ručno brana na Bjare poluostrvu, Leksand luka koji raste nadomak istoimenog grada i India Palepivskog slada koji ovaj brend koristi za izradu piva.

Ovi ukusi su izgrađeni na temelju savršenih čipseva napravljenih od Ammarnas krompira, koji se uzgajaju na padinama istoimenog mesta, a rastu u veoma ograničenom broju. Svi recepti za čipseve potekli su od šefa Pi Le koji je rekao: “Svaki čips je morao da postigne savršeni balans različitih sastojaka. Ukus je veoma skandinavski. Ljudi uglavnom prepoznaju luki krompir, ali ono što se posebno izdvaja u toj priči je kvalitet. Svi sastojcisu vrhunskog kvaliteta, a čips je idealni pratilac za kraft pivo”.

Preporučujemo da pogledaš i:

Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja