Najtanji monitor na svetu

Kompanija LG Electronics  predstavila je novi LG E90 monitor, koji je sa svojih 7,2 mm do sada najtanji LED monitor na svetu.
Imajući u vidu sve veći broj korisnika koji desktop računare koriste za gledanje filmova i video materijala, kvalitet monitora postaje značajniji nego ikad. LG E90 je jednostavno najbolje rešenje za gledanje akcionih filmova ili sportskih događaja zbog vremena odziva od samo 2 milisekunde, pri čemu slika ostaje potpuno čista i jasna čak i tokom brzih akcionih scena. Uz Image Booster softver kompanije LG, čak i nejasni sadržaji sa web sajtova kao što je YouTube na ekranu modela LG E90 izgledaju mnogo bolje.


U sklаdu sа svojim ultrа tаnkim dizаjnom, nаpаjаnje kod LG E90 i priključаk za povezivаnje smešteni su nа postolju monitora, što predstavlja inovаciju pod nаzivom EZ-cabling. Osim smаnjenog postolja, male težine i dimenzija, LG E90 omogućava i značajnu uštedu energije od čаk 40 odsto u odnosu na konvencionаlne LCD monitore sa pozadinskim CCFL osvetljenjem. I upotreba opаsnih mаterijа, kаo što su hаlogen i živa u proizvodnji ovih monitora je takođe značajno smanjena.

Tekst preuzet  sa www.pcpress.info

 

 

Preporučujemo da pogledaš i:

Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja