Nene Čeri zvezda MAD in Belgrade festivala

Pop ikona, čuvena zvezdu osamdesetih Neneh Cherry, konačno stiže u Beograd, na festival MAD in Belgrade, koji se 24. i 25. maja održava u parku kod Muzeja savremene umetnosti na Novom Beogradu.
Pevačica dolazi na MAD da predstavi svoj novi album „Blank Project“, nastao u saradnji sa space-jazz duom RocketNumberNine, a njihov zajednički nastup prve festivalske večeri, 24. maja na Crazy Rabbit bini, biće pevačicina prva poseta Beogradu. 


Program festivala MAD in Belgrade već je zapao za oko svetskim medijima koji ga preporučuju kao jedan od najzanimljivijih u Evropi ove sezone, naglašavajući posebno da festival nudi 48 sati non-stop ludila i Beograd kao grad vredan istraživanja. Britanski Knowledge Magazine već je svrstao MAD in Belgrade među 20 najboljih evropskih festivala, a thefestivalhunter.com navodi čak pet razloga iz kojih treba posetiti MAD in Belgrade! Partner MAD in Belgrade projekta u Velikoj Britaniji je prestižni elektronski magazin Resident Advisor. Na festivalu ce nastupiti vise od 100 stranih i domaćih izvođača uz do sad ovde nečuveno vrhunsko Vero Funktion-One ozvučenje, spektakularne do sad neviđene bine, džinovske skupluture, maske, brodove i Boiler Room!Kompletnu listu izvođača pogledajte OVDE. Igra je već počela na www.madinbelgrade.com gde posetioci mogu odigrati kviz i saznati koja se party životinja krije u njima.

Ulaznice za dvodnevni MAD in Belgrade festival već se nalaze u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima u Srbiji i regionu, i to po ceni od 1.200 RSD za jednodnevnu, odnosno 2.000 RSD za kompletnu festivalsku ulaznicu. Ulaznice će u redovnoj prodaji biti skuplje. 

Izvor: b92.net

Preporučujemo da pogledaš i:

Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja