Noć knjige 2014.

Deseta „Noć knjige“ održaće se u knjižarama Delfi koje se nalaze u Beogradu i u još 11 gradova u Srbiji. Ovo je prilika koja se ne propušta, jer samo u okviru manifestacije „Noć knjige“ Lagunina izdanja, različitih žanrova, možete kupiti po neverovatno niskim cenama.


Svetski i domaći bestseleri, veliki popusti, brojni pokloni i druženje s piscima, i sve to tokom samo jedne noći, zaista čista desetka.„Noć knjige“ je prilika koja se ne propušta, jer samo u okviru ove manifestacije knjige različitih žanrova možete kupiti po neverovatno niskim cenama. Popusti na Lagunina izdanja za jednu knjigu biće 25 odsto, za dve knjige 30 odsto, za tri knjige 35 odsto, a za četiri i više knjiga 40 odsto. Popust na naslove ostalih izdavača biće do 20 odsto. 

U knjižari Delfi SKC važiće popust od 20 odsto za knjige na engleskom i francuskom jeziku, dok će u knjižari u Subotici knjige na mađarskom jeziku biti na popustu od 20 odsto. U toku ove noći članski popusti Laguninog kluba čitalaca i količinski popusti neće se sabirati sa akcijskim, odnosno sa popustima koji će važiti samo za „Noć knjige“. 

Izvor: citymagazine.rs

Preporučujemo da pogledaš i:

Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja