Ovaj izum ce zameniti telefone

Yanko Design je poznat po svojim prelepim konceptima najrazličitijih proizvoda, a s obzirom da su trenutno nosivi gedžeti “in”, napravili su i detaljan prikaz ovakvog jednog uređaja koji bi mogao da proizvodi ni manje ni više nego Nokia.

Nokia Fin je pomalo atipičan u odnosu na slične gedžete. U pitanju je prsten uz pomoć kojeg ćemo moći da razgovaramo.Pametni prstenovi nisu novost, ali njegova funkcionalnost je ono što ga izdvaja od ostalih, obavljanje poziva pomoću kažiprsta zaista zvuči interesantno i primamljivo. Nokia Fit će biti napravljen od mekanog silikona i gume, a takođe će biti i vodootporan.
                           

Korisnici će vibracijama biti obavešteni o dolazećim pozivima i drugim notifikacijama. Gedžet će biti opremljen i sa nekoliko dugmića, koji će se zahvaljujući ergonomičnom dizajnu lako koristiti.

Prema reči Fit u imenu ovog uređaja reklo bi se da će on verovatno moći da prati i neke fitnes parametre, kao što je krvni pritisak ili nivo stresa, ali o tome nije bilo reči u ovom konceptu.

Nokia Fit deluje kao nešto što bi moglo da postane popularno i privuče veliki broj korisnika. Međutim, pre nego što se pojavi, Nokia bi trebalo da reši neke probleme kao što je njegovo lociranje ukoliko ga slučajno izgubimo, kao i da kucanje poruka na telefonu sa njim ne bi bilo lako. 

Izvor: Telegraf

 

Preporučujemo da pogledaš i:

Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja