Ovako izgleda najskuplja večera na svetu

Španski Heston Blumental, Pako Ronsero je šef koji je želeo gostima da omogući originalan i živopisan doživljaj hrane zbog koje se menja i izgled sobe. 

Sublimotion, restoran u kome večera košta 1.560 evra po osobi, nalazi se na Ibici.

Drži ga zvezda kulinarstva, Španac Pako Ronsero, koga nazivaju i španskim Hestonom Blumentalom. Ovo je njegov najnoviji restoran. 

                                  

Neverovatnu cenu objašnjava gotovo pozorišno iskustvo, cena samog uređenja, kvaliteta hrane i 27 članova osoblja, piše novinar Dejli mejla koji ga je posetio među prvima.

Hrana je fantastična, dodaje, a u ovom restoranu može jesti samo 12 ljudi istovremeno. 

Sublimotion će uz doživljaj hrane i prostora pobuditi sva čula i odvesti vas na drugi svet.

Večera se sastoji od 20 delova jela, a u jednom trenutku zatamnjeno staklo postalo je prozirno i gosti su mogli da vide 27 članova osoblja kako ubrzano rade kako bi poslužili jela u dvoiposatnom performansu.

Nakon toga, prostorija se zamračila, a njih su odveli u drugu sobu koja je bila potpuno drugačije uređena/osvetljena, a konobarice su bile obučene u skladu s tematikom sobe. Upravo to je ideja samo šefa, da kompletna okolina bude u skladu s onim što jedete, od izgleda stola, zidova pa sve do konobara. 

Preporučujemo da pogledaš i:

Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja