Peugeot 208

U Privrednoj komori Srbije, 29. januara 2013. godine, održana je promocija i uručenje priznanja za automobil sa najboljim performansama u odnosu na životnu sredinu - EKOauto 2013. u Srbiji.

U ovogodišnjem stručnom žiriju, koji je odlučivao o EKOautu u Srbiji, bili su Miloš Petrović, Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova, Zlatko Mitić, NetAuto, mr Dragana Petrović, Victoria Consulting, dr Demir Hadžić, Ministarstvo saobraćaja, Milan Božić, Centar za motorna vozila AMSS, Rade Ostojić, Ministarstvo energetike, razvoja i zaštite životne sredine i mr Dušan Stokić, sekretar Odbora za zaštitu životne sredine i održivi razvoj Privredne komore Srbije, navedeno je u saopštenju Victoria Consulting.

U konkurenciji je bilo 18 automobila sa euro 5 motorima, od toga četiri sa benzinskim i 14 sa dizel agregatima. Emisija ugljen dioksida iznosila je od 87 do 149 grama. Priznanje EKOauto 2013. u Srbiji pripalo je peugeot 208 1,4l. Miloš Jelić, direktor Privredne komore Srbije, uručio je Milanu Vukasoviću, direktoru Verano Motorsa, priznanje za automobil sa najboljim performansama u odnosu na životnu sredinu.

Preporučujemo da pogledaš i:

Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja