Prodavnica želea

Da li ste ikada bili u prilici da vidite kako izgleda luksuzna prodavnica koja prodaje isključivo skulpture od jestivog želea?


Zaboravite na klasične torte, one su pase. Sada su u modi skulpture od želea kojima ćete impresionirati vaše goste. Sve ovo sada je moguće zahvaljući majstorima kulinarske arhitekture, Bompas i Parr. Da li sesećate njihovog čokoladnog vodopada? Veličanstven prizor.

Sada je u robnoj kući Harrods u odeljku za hranu, moguće kupiti ove izuzetne kreacije poznatije kao Harrods Jelly Parlour. Oni neizgledaju kao želatinasti slatkiši koji su se jeli tokom 80-tih i 90-tih godinaprošlog veka - u pitanju su prava remek dela. Čista umetnost. Pitanje je samo da li biste pojeli Bakingemsku palatu od želatina ili katedralu Svetog Pavla?

Možete kupiti kulinarsku građevinu bilo kakvog ukusa, kreiranu od strane vrhunskih alhemičara. Pravo zadovoljstvo za vaša nepca sigurno će biti žele sa ukusom svežeg sezonskog voća, sa ukusom kardamoma ili kombinacije crvenog vina i šljive. Za ljubitelje pića, tu je izuzetan ukus absinta i limete. Mnogo opcija je u ponudi. Ukoliko putujete u London, preporuka je da ovo zadovoljstvo nikako ne propustite.

Preporučujemo da pogledaš i:

Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja