Red Wine Ritual

Njujork možda jeste grad sa najviše radoholičara, ali je takođe grad gde se relaksaciji pristupa veoma ozbiljno. O tome svedoči Aire Ancient Baths spa centar u Tribeka oblasti a prepoznatljiv je po posebnom ritualu crvenim vinom!


Mislite da je to zbog toga što vam ponude čašu crvenog vimna dok vas masiraju? Ne, vidi se da ovde verovatno još niste bili. Red Wine Ritual podrazumeva zapravo banjanje u vinskoj kupki u privatnoj termalnoj kadi. Tako je, kupanje u vinu! Kleopatra je sa svojim mlekom prevaziđena, što se nas tiče.

Tretman otpočinje tridesetominutnim kupanjem u vinskoj kupki koja u sebi sadrži koncentrat tmpranilo grožđa iz Matarromera španske vinarije. Nakon toga, prepuštate se čarima masaže u četiri ruke koja traje čak 90 minuta.

Za ovu masažu koriste se tonirajući skrab od semenki grožđa napravljen od sorte Verdejo Grape semena, smeđeg šećera i ulja od košpica grožđa. Ovo čarobno iskustvo finišira se antioksidantnim tretmanom od crvenog grožđa, aloe vere i ginsenga.

Rezultati su kažu očaravajući. Koža postaje hidrirana, ukljanjaju se mrtve ćelije i nečistoće dok vi dobijate mekanu i nežnu kožu koja sija.

Od ovog tretmana se nećete napiti ali ćete odavde definitivno izaći opijeni novom energijom.

Preporučujemo da pogledaš i:

Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja