Restoran La Estrella

 Beograd je poznat po dobrom provodu i kvalitetnim restoranima...Čak i komšije iz okolnih zemalja rado dolaze da Hedonišu u neke od beogradskih restorana...Prošle godine smo dobili restoran  španske kuhinje!La Estrellia se nalazi u lepom delu Vračara,  Nebojšinoj ulici broj 41, odmah iza Hrama Svetog Save. Ukoliko rezervišete telefonom, obezbedjen vam je i parking.

Odmah po ulasku ćete osetiti gostoprimstvo i izuzetnu ljubaznost osoblja. Taman onoliko koliko treba, osoblje je vrlo diskretno,  a pri tom neprestano na raspolaganju.

Restoran je podeljen u tri dela, pa u zavisnosti od društva, povoda i afiniteta, možete birati.
Prva prostorija na koju nailazite, vidljiva spolja, je ona u kojoj ima najviše gostiju a petkom i subotom su tu i muzičari.  Četrvtak je rezervisan za Flamenko.

Ukoliko ste krenuli sa društvom na finu večeru i želite dobro da se zabavite, ovo je pravo mesto za vas. Muzika je prijatna, tako da možete i da razgovarate ili pevušite...kako vam volja.

 Druga opcija jeste da se opustite na sofama u drugom delu restorana. Idealno za ženske priče uz odgovarajući koktel .
Ukoliko ipak želite nešto intimnije , tu su dve prostorije, različitih boja, pa izvolite izaberite... Crveno i bež, postavljeni stolovi, fina atmosfera. Muziku i dalje čujete ali tiše. Možete da razgovarate i večerate u prijatnom ambijentu.

Hrana je zaista izvrsna i ako uzmemo u obzir lokaciju restorana, veličinu porcija i kvalitet, cene su vrlo korektne. Paelja je odlična, za dve osobe, svakako nemojte propustiti!

Preporučujemo  i  čokoladni fondan. Kolač  za ljubitelje čokolade. Kada dobijete ovu poslasticu, nećete naslutiti šta vas čeka...Lepo aranžiran, sa sladoledom pored, ovaj kolač će vam ulepšati veče! Načnete i sledi čarolija..čokolada curi na sve strane...Hedonizam za sva čula!Ne propustite da posetite ovaj restoran, zaista ćete Hedonisati! Više o restoranu možete videti nahttp://www.laestrellabeograd.com/index.html

** Pogledajte intervju našeg sportiste Dragana Škrbića, suvlasnika restorana La Estrella i njegove preporuke na http://aah.rs/page_dragan-krbi-za-asocijaciju-autenti-nih-hedonista_115.html


Preporučujemo da pogledaš i:

Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja