Restoran Piknik

Piknik u Novom Sadu, na „Ribarcu“.

Svi koji su bili u Salašu 137, verovatno bi želeli da dodju u unapredjenu verziju tog restorana. E pa to je Piknik. Naglašeno „topao“ ambijent, sa pravim kaminom koji radi, i naravno greje. Milion malih slatkih sitnih detalja, koji nekako daju odličan „big picture“.  
Jelovnik, koji je gotovo izvesno najinteresaniji do sada vidjen, sa puno duhovitih opisa hrane. Odjednom shvatiš da ne razmišljaš toliko o sastojcima u jelu koliko na tebe utiče opis tog jela. Naravno, hrana je sjajna, i prosto ne znam šta bi preporučio pre. Doduše, znam šta bi preporučio posle, a to su Šnenokle sa veeelikim „Š“. Znam da se o ukusima ne da raspravljati, ali ove šnenokle su ... najbolje u ovom delu sveta. Toliko !   

Vina su lokalna i to je za pohvalu. Imaju i sjajna vina nekih malih vinarija, pa se slobodno raspitajte. Preporuka je za vino koje se zove „Babaroga“. A tek da vidite etiketu.
Ne palite se na tamburaše, toga ovde nema. Muzike su razne, ali ono što je sjajno je da ovde postoje i jazz večeri. Milina ;o))

I za  kraj, servis. Sjajni konobari, koji se odlično razumeju u hranu, i mogu da preporuče ono što će vama biti „čist Hedonizam“.

 Nikako ne zaboraviti ni vodju ove cele parade, alfa ženku Dejanu. Pozitivnog duha, ooogroman osmeh, mozak koji radi kao da su joj stavili „jače baterije nego što treba“, menadžer-ka koja se apsolutno razume u ugostiteljstvo, u klijente, u hranu, u sve što je potrebno, da bi vaš boravak u Pikniku bio, u pravom smislu te reči, Hedonističko iskustvo!

PS.  Dakle, insistiram da se tamo ode što pre. Bitna info: zbog velike posećenosti obavezno je rezervisanje, ne bi li izbegli situaciju da nema mesta, jer je puno k'o oko.  Stalno.

Telefon je 069 1745645       FB je Piknik Piknik

PPS. Prvo rezervišite mesta, pa onda čitajte tekst ponovo. Dokle ću da vas opominjem ?

Preporučujemo da pogledaš i:

Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja