Shopping

Vreme je popusta u tržnim centrima, pa oni koji planiraju da posete i obiđu neki od evropskih gradova mogu da uživaju i u kupovini.

Svi šoping centri imaju specijalne popuste pred praznike, pa će tako kupoholičari koji se nađu u Solunu, Beču, Barseloni, Budimpešti ili Istanbulu imati pune ruke posla.

 Pored svetskih modnih centara, kao što su London, Pariz ili Rim postoji i dosta mesta za šoping prikladnija za džep domaćih turista. Tako na primer, u outlet centru Palmanova, u blizini Venecije, mogu se pronaći najpoznatije svetske marke garderobe, a cene su 30 do 70 odsto niže nego u prodavnicama.Italija ima još outlet radnji od kojih su najbolje Mall u blizini Firence, Armani autlet kod jezera Komo i Dolce and Gabbana u mestu Lenjano u blizini Milana.

U mestu Parabijađo u blizini Milana koje zovu i grad cipela nalaze se prodavnice sa firmiranom obućom po fabričkim cenama.

Još bliži srpskim kupoholičarima je Segedin, u Mađarskoj. Najpoznatiji šoping centar je Szeged Plaza, dok su najjeftiniji supermarketi Kora i Tesco. U ovom gradu je otvorena najveća H&M radnja u regionu, a do svih velikih prodavnica stiže se bez problema javnim prevozom.Preporučujemo da pogledaš i:

Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja