SPEKTAKL ZA CELU PORODICU "Ledeno doba", krajem janura, zavladace Kombank Arenom!

Ocaravajuci junaci iz filma “Ice Age – Ledeno doba”, Sid, Meni, Diego, ali i poznata veverica Skret u vecitoj jurnjavi za žirom, konacno ce oživeti krajem januara u Kombank Areni, gde ce se “Ledeno doba uživo” prikazivati od 30. januara do 1. februara u više dnevnih termina.
Planirano je da bude održano ukupno sedam predstava.

 

 

“Ledeno doba uživo” svoju publiku vodi na nezaboravno putovanje sa potpuno novom pricom zasnovanom na prva tri dela filma!
 Svi obožavaoci ovog serijala, uživace u urnebesnoj pustolovini na ledu zajedno sa glavnim junacima i njhovim prijateljima i to na svom maternjem jeziku!

“Ledeno doba uživo” je fantasticna mešavina filma, akrobacija, umetnickog klizanja i plesa, koja svoje gledaoce vodi u nove urnebesne avanture Ledenog doba pune neizvesnost, uzbudenja i smeha!
Predstavu “Ledeno doba” kreirala su najveca imena u kreativnoj industriji zabave.
 
Šou je režirao brilijantni um koji stoji iza cuvene “Cirque du Soleil” produkcije, Gaj Karon, dok su pricu, muziku i tekst osmislili Ela Luiz, Aleiri i Martin Lord Ferguson koji iza sebe imaju brojne predstave radene za “Holiday on Ice”, “APM Music” i “Cirque du Soleil”.
 
Za kostime koji su verodostojno oživeli animirane junake na ledu, bio je zadužen Majkl Kari sa impresivnom karijerom u kompaniji “Disney” kao i na Olimpijskim igrama.
 
Sa zaradom od više od cetiri milijarde dolara, “Ice Age” je jedna od najuspešnijih franšiza na svetu!
 
“Ledeno doba uživo” je spektakl u kome ce uživati cele porodice!
 
Ulaznice se nalaze u prodaji po ceni od od 1.900 dinara.

Izvir: www.blic.rs

 

Preporučujemo da pogledaš i:

Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja