TAJNE AVANTURE KUĆNIH LJUBIMACA (THE SECRET LIFE OF PETS)

Prvi sinhronizovani trejler za animirani film TAJNE AVANTURE KUĆNIH LJUBIMACA (THE SECRET LIFE OF PETS). Ovaj simpatični film domaća publika će moći da pogleda na velikim platnima od 11. avgusta, kada stiže na redovne bioskopske repertoare.

Glasove glavnim junacima pozajmili su naši glumci Marko Marković, Milan Čučilović, Milena Živanović, Jelena Stojiljković, Ivan Tomić, Bane Jevtić, Slaven Došlo, Danijel Sič, Bojan Lazarov, Milan Antonić, Dragan Vujić i Ivana Knežević.

Oni koji nemaju svog ljubimca će možda uskoro odlučiti da svoju porodicu prošire jednim krznatim ili perjanim članom. Oni koji su već napravili taj korak konačno će upoznati život tih malih bića iz jednog novog ugla.

Sadržaj: Kao peti zajednički dugometražni animirani film, Illumination Entertainment i Universal Pictures predstavljaju „Tajne avanture kućnih ljubimaca“, komediju o životima naših kućnih ljubimaca koje vode kad mi odemo na posao ili u školu svakog dana. U bioskopima od 11. avgusta 2016.


Režija sinhronizacije: Nikola Bulatović

Uloge: Marko Marković, Milan Čučilović, Milena Živanović, Jelena Stojiljković, Ivan

Tomić, Bane Jevtić, Slaven Došlo, Danijel Sič, Bojan Lazarov, Milan Antonić, Dragan

Vujić, Ivana Knežević

Žanr: komedija

Scenario: Cinco Paul, Ken Daurio i Brian Lynch

Producenti: Chris Meledandri, Janet Healy

Ono što je sigurno to je da će ovi slatki kućni ljubimci raznežiti i zabaviti i malu i veliku publiku i da će biti omiljeni animirani film ovog leta.

I dok čekamo 11. avgust, pogledajmo trejler filma.

Preporučujemo da pogledaš i:

Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja