The Royal Horse Gala u Beogradu

The Royal Horse Gala, jedinstveni akrobatski šou sa 20 konja na sceni, održaće se po prvi put u Srbiji, sa predstavom ”Pegasus” u Kombank Areni, u sledećim terminima: subota, 25.10.2014. u 12h i 18h, i nedelja, 26.10.2014. u 12h.
Ulaznice po cenama od 1600, 1900, 2200, 2500 i 3500 dinara, mogu se nabaviti od danas, 27.08. na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” šoping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs.


                       
Ova magična predstava je događaj za pamćenje za celu porodicu, s toga  je Kombank Arena za publiku spremila posebne pogodnosti.
Uz svaku od prvih 1000 kupljenih ulaznica, kao poklon dobija se vaučer za besplatno krstarenje Dunavom i Savom, koje je obezbedio Jahting Klub Kej. Vaučeri se uz kupljenu ulaznicu mogu preuzeti na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine i ”Ušće” šoping centra.
The Royal Horse Gala - ”Pegasus” je predstava puna neverovatnih akrobacija i razigranih dresura u kojoj će uživati svi mali i veliki ljubitelji konja!
The Royal Horse Gala je spektakularna predstava puna magije i šarenih kostima u kojoj koreografije izvode konji lipicaneri, luzitano konji, andaluzijski, arapski i frizijski konji iz 5 najelitnijih svetskih škola jahanja!
Ovaj senzacionalni program je videlo preko milion ljudi u celoj Evropi i predstavlja omiljenu zabavu za celu porodicu, kako za mlade tako i za starije.
The Royal Horse Gala stvorio je bavarac Jozef Hofling 1994. godine, koji je tokom 1993. putovao po Evropi u potrazi za najboljim konjima za predstavu.
Tvorac ovog uzbudljivog šoua dobio je ličnu pozivnicu od britanske kraljice Elizabete II da bude deo proslave njenog Zlatnog  jubileja u maju 2002. pod nazivom “Svi kraljičini konji” u kojoj je učestvovalo 1000 konja!
The Royal Horse Gala ”Pegasus” je predstava puna neverovatnih akrobacija i razigranih dresura u kojoj će uživati ljubitelji kako konja, tako i pozorišta!

 

Preporučujemo da pogledaš i:

Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja