Uskršnja luksuzna hrana

Modna kuća Roberto Cavalli napravila je specijalna čokoladna uskršnja jaja. Ova poslastica inspirisana je životinjskim printom- žirafa, bela zebra i tamna zebra. Jaja su napravljena od kvalitetnog kakaa i svako sadrži poklon u obliku priveska. Jaje ima 140gr, može se kupiti online i u kafeu „Giacosa“ u Italiji po ceni od 68$.


Povodom 40 godina postojanja, Cavalli je izbacio ručno dekorisano izdanje vodke. Brendirana vina i poklon setovi ove dizajnerske kuće mogu se kupiti tokom praznika.

Armani ove godine nudi čokoladna uskršnja jaja sa slovom A, kao i praline upakovane u kutiju cvetnog dezena. Slatkiši ove modne kuće mogu se poručiti online. Cene se kreću od 33$ do 40$.

U međuvremenu Žak Tores se nada da će oboriti rekord i prodati najskuplje uskršnje čokoladno jaje na aukciji. Ova kreacija, teška 50 kilograma, u potpunosti je napravljena od mlečne čokolade. Jaje je dekorisano panoramom Njujorka I deo je “Faberge Big Easter Hunt” manifestacije, koja se odvija na području Njujorka I humanitarnog je karaktera. Nametanje na ovoj aukcije traje do 22. aprila. Više informacija moete videti n https://paddle8.com/work/carter-jones-for-jacques-torres/28655-we-are-new-york


Davina Beko


Preporučujemo da pogledaš i:

Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja