Saopštenje za medije

Asocijacija Autentičnih Hedonista (AAH!) je obeležila 13 godina postojanja.


Dragi Hedonisti,

postali smo pravi tinejdžeri :) Napunili smo 13 godina postojanja! Do sada smo Hedonisali na razne načine, organizovali skupove, masterclassove, davali vam preporuke za uživanje, organizovali i sajam Hedonizma Hedonopolis i uopšte okupljali oko sebe ljude koji vole život.

Povodom 13. rođendana, Naš Chief Hedonist Officer, Dragan Djordjević,  je doneo ukaz kojim se godina koja počinje 7. februara 2018. proglašava - Godinom sira!

Uskoro se javljamo sa novim planovima i informacijama. Do tada, ne zaboravite: Hedonizam jača organizam!


Asocijacija Autentičnih Hedonista (AAH!) je obeležila 10 godina postojanja.

Beograd, 6. februara 2015.

Asocijacija Autentičnih Hedonista (AAH!) obeležila je večeras u Beogradu 10 godina postojanja.

Svečanost povodom ovog jubileja okupila je veliki broj Hedonista u džez klubu Ellington’s hotela Hyatt Regency Beograd, na istom mestu na kojem je ova u svetu jedinstvena asocijacija i osnovana 7. februara 2005.
Dragan Đorđević, Chief Hedonist Officer (CHO) Asocijacije pozdravio je prisutne, kratkim govorom osvrnuo se na rad i rezultate u proteklom periodu i istakao neke od velikih planova za budućnost.
Tom prilikom, izjavio je: - Kao i do sada, trudićemo se da imamo što više članova, da „prenesemo pozitivnu energiju i stav“ na što više ljudi, i nastaviti da se bavimo i korporativnom društvenom odgovornošću.
Na događaju je imenovan i potpredsednik za sekciju „Hrana“ - gospodin Srba Jovanović.

Fokus u daljem radu Asocijacije biće imenovanje „počasnih konzula i visokih predstavnika“, kao i AAH! Akademija, organizacija Korporativnih Hedonističkih igara, putovanja, itd...

Prva aktivnost AAH! - a u neposredno predstojećem periodu biće početak rada prve Akademije Hedonističkih veština, krajem marta. I ne zaboravite: HEDONIZAM  JAČA ORGANIZAM !

O Asocijaciji Autentičnih Hedonista

Asocijacija Autentičnih Hedonista (AAH!) osnovana je 7. februara 2005. godine u Beogradu i danas okuplja više od 5500 članova. Vizija je da zahvaljujući AAH! svi ljudi na planeti budu nasmejani, pozitivni i da uživaju u životu. Deluje kroz sekcije: Putovanja, Čokolada, Sport, Šoping, Muzika/Umetnost, Golf, Film/Pozorište, Piće, Cigare, Hrana, Horoskop, Tehno Hedonizam i Mind, Body & Spirit.

Djole maskota
Zdravo, ja sam Djole
Saznaj više o meni
U čemu ti uživaš?
Hrana i piće
Mind & Body & Spirit
Hobi & Sport & Putovanja